ΓΔ: 834.83 -0.17% Τζίρος: 63.52 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Συναντήσεις του Ν. Παπαθανάση με θέμα τη Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση

Σημαντικές συναντήσεις στο πλαίσιο της Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης είχε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης.

Συναντήσεις για θέματα που άπτονται της Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, προς μια κλιματικά ουδέτερη και κυκλική οικονομία, έχει ξεκινήσει ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης.

Η τηλεθέρμανση και η αξιοποίηση της Μαυρακείου Σχολής στο Ελληνικό Αρκαδίας συζητήθηκαν στις χθεσινές συναντήσεις που πραγματοποίησε ο κ. Παπαθανάσης.

Όπως έγραψε, σήμερα, στο facebook ο αναπληρωτής υπουργός:

«Χθες είχα διαδοχικές συναντήσεις εργασίας με θέμα την Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση.

- Με το δήμαρχο Φλώρινας κ.Γιαννάκη, το δήμαρχο Αμυνταίου κ. Μπιτάκη και τον βουλευτή Φλώρινας κ. Αντωνιάδη συζητήσαμε για θέματα που άπτονται της Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης της ευρύτερης περιοχής όπως το θέμα της τηλεθέρμανσης.

- Με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Ε. Νίκα, τον αντιπεριφερειάρχη κ. Λαμπρόπουλο, τον πρόεδρο του ΕΑΠ κ. Ζώρα, τον αντιπρύτανη του ΕΜΠ κ. Σαπουντζάκη και τον καθηγητή κ. Γκόλια συζητήσαμε το θέμα της αξιοποίησης της Μαυρακείου Σχολής στο Ελληνικό Αρκαδίας.

- Στις συναντήσεις συμμετείχαν ο διοικητής της Ειδικής Υπηρεσίας ΔΑΜ κ. Καλλίρης και ο δ/νων σύμβουλος της ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΕ κ. Μπούκης».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

dimas-xristos
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρ. Δήμας: Άλμα δεκαετίας στην αύξηση δαπανών σε έρευνα και καινοτομία

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στο Facebook ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, το Elevate Greece παρέχει σημαντικά κίνητρα για νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες ιδέες και φορολογικές ελαφρύνσεις σε επενδυτικούς «αγγέλους».
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέτσας: Έχουμε τα χρηματοδοτικά εργαλεία για έργα αναπτυξιακής ώθησης

Ο αναπληρωτής υπ. Εσωτερικών τόνισε ότι το αναπτυξιακό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του υπουργείου Εσωτερικών, σημειώνοντας ότι ειδικά για τις περιφέρειες υπάρχει δέσμευση ενός προϋπολογισμού, ύψους 390 εκατ. ευρώ.
Mitsotakis - Forbes
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Όλοι θα επωφεληθούν από την ισχυρή ανάπτυξη που έρχεται

Ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στον Steve Forbes, υπογράμμισε πως η οικονομία έχει ανταποκριθεί πολύ δυναμικά, ότι στο β' τρίμηνο είχαμε ανάπτυξη της τάξης του 16,2%, ενώ οι προβλέψεις αναθεωρήθηκαν για ολόκληρο το έτος στο 6,1%.