ΓΔ: 2622.02 -2.39% Τζίρος: 401.99 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Φώτο: ΑΠΕ

Συναντήσεις του Ν. Παπαθανάση με θέμα τη Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση

Σημαντικές συναντήσεις στο πλαίσιο της Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης είχε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης.

Συναντήσεις για θέματα που άπτονται της Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, προς μια κλιματικά ουδέτερη και κυκλική οικονομία, έχει ξεκινήσει ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης.

Η τηλεθέρμανση και η αξιοποίηση της Μαυρακείου Σχολής στο Ελληνικό Αρκαδίας συζητήθηκαν στις χθεσινές συναντήσεις που πραγματοποίησε ο κ. Παπαθανάσης.

Όπως έγραψε, σήμερα, στο facebook ο αναπληρωτής υπουργός:

«Χθες είχα διαδοχικές συναντήσεις εργασίας με θέμα την Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση.

- Με το δήμαρχο Φλώρινας κ.Γιαννάκη, το δήμαρχο Αμυνταίου κ. Μπιτάκη και τον βουλευτή Φλώρινας κ. Αντωνιάδη συζητήσαμε για θέματα που άπτονται της Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης της ευρύτερης περιοχής όπως το θέμα της τηλεθέρμανσης.

- Με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Ε. Νίκα, τον αντιπεριφερειάρχη κ. Λαμπρόπουλο, τον πρόεδρο του ΕΑΠ κ. Ζώρα, τον αντιπρύτανη του ΕΜΠ κ. Σαπουντζάκη και τον καθηγητή κ. Γκόλια συζητήσαμε το θέμα της αξιοποίησης της Μαυρακείου Σχολής στο Ελληνικό Αρκαδίας.

- Στις συναντήσεις συμμετείχαν ο διοικητής της Ειδικής Υπηρεσίας ΔΑΜ κ. Καλλίρης και ο δ/νων σύμβουλος της ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΕ κ. Μπούκης».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη πολυκατοικίες άποψη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Urban Sandbox: Νέες κυκλικές λύσεις για φυσικούς πόρους στη Θεσσαλονίκη

Πιλοτική δράση στην Κεντρική Μακεδονία στοχεύει στη δοκιμή μηχανισμού εφαρμογής καινοτόμων λύσεων κυκλικότητας, με συνεργασία ΔΙΠΑΕ και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου DeCo για βιώσιμη ανάπτυξη.
πανοραμική Ρεθύμνου λιμάνι
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρέθυμνο: 1,5 εκατ. ευρώ για έργα σε πυρόπληκτες περιοχές Αγ. Βασιλείου

Χρηματοδότηση 1,5 εκατ. ευρώ εγκρίθηκε για τον Δήμο Αγίου Βασιλείου, στοχεύοντας στην αποκατάσταση δικτύων ύδρευσης, άρδευσης και οδοποιίας στις περιοχές που επλήγησαν από την πυρκαγιά του Ιουλίου.
Τάκης Θεοδωρικάκος πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωρικάκος: Η Ευρώπη οφείλει να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πολιτών

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος τόνισε ότι η κυβέρνηση θα στηρίξει οικονομία και κοινωνία, ζητώντας δημοσιονομικό χώρο από την Ευρώπη ώστε τα μέτρα στήριξης να μην επιβαρύνουν τις υποχρεώσεις. Κάλεσε τη ΕΕ να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πολιτών.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα από τις λίγες χώρες με γρήγορη μείωση χρέους

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ, τόνισε τα μεγάλα βήματα προόδου που έχει κάνει η Ελλάδα τα τελευταία 7 χρόνια σε ανάπτυξη, εξαγωγές, αύξηση μισθών και μείωση ανεργίας, παρά τις διαδοχικές κρίσεις.
Βουλή των Ελλήνων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ερώτηση ΠΑΣΟΚ για διαφάνεια και ασφάλεια στα εθνικά Data Centers

Το ΠΑΣΟΚ ζητά εθνικό σχεδιασμό για τα Data Centers στην Ελλάδα με διαφάνεια και αξιολόγηση των επιπτώσεων, τονίζοντας τα οφέλη αλλά και τους κινδύνους από την ανάπτυξή τους χωρίς επαρκή προετοιμασία, σε ερώτηση του Γ. Παπανδρέου στη Βουλή.
Σταύρος Καλαφάτης υπογράφει
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στ. Καλαφάτης: Η καινοτομία δημιουργεί πλούτο για όλη την κοινωνία

Ο Σταύρος Καλαφάτης παρουσίασε τη στρατηγική για Έρευνα, Καινοτομία και τεχνολογικό μετασχηματισμό στη χώρα, τονίζοντας τη σημασία τους για ανάπτυξη, ανθεκτικότητα και αντιμετώπιση του brain drain, στο συνέδριο «Clusters Meet Regions».