ΓΔ: 2219.32 0.59% Τζίρος: 268.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Μέγαρο Μαξίμου
Το Μέγαρο Μαξίμου στην Αθήνα, επίσημη κατοικία του Πρωθυπουργού της Ελλάδας.

Μετά το Πάσχα οι εκλογές, οι ανακοινώσεις για τον κατώτατο μισθό

Έκλεισε τα σενάρια εκλογών πριν το Πάσχα ο πρωθυπουργός, λέγοντας ότι η κυβέρνηση έχει πλούσιο νομοθετικό έργο στις επόμενες εβδομάδες, περίπου δέκα νομοσχέδια.

Με έμμεσο τρόπο έκλεισε τα σενάρια εκλογών πριν το Πάσχα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με πληροφορίες, λέγοντας ότι έχουμε πλούσιο νομοθετικό έργο στις επόμενες εβδομάδες, περίπου δέκα νομοσχέδια.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ότι την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί η στήριξη στις οικογένειες των θυμάτων με σεμνό τρόπο.

Επίσης, ζήτησε από όλους να είναι παρόντες στον δημόσιο διάλογο, αλλά με ενσυναίσθηση, χωρίς κανέναν συμψηφισμό ευθυνών, με ειλικρίνεια και αλήθεια, με στόχο την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Εν τω μεταξύ, μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας θα γίνουν οι ανακοινώσεις για τη νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό. Πηγές επισημαίνουν ότι αυτό θα μπορούσε να γίνει νωρίτερα αλλά η κυβέρνηση δεν θέλει να δημιουργήσει σε καμία περίπτωση την αίσθηση ότι το κάνει για να αλλάξει την ατζέντα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χέρι με ψηφοδέλτιο κάλπη
ΔΙΕΘΝΗ

Βουλγαρία: Το κόμμα του Μπορίσοφ επέστρεψε την εντολή, πιο κοντά εκλογές

Το κόμμα GERB-SDS της Βουλγαρίας απέρριψε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, αυξάνοντας το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών. Ο Ζελιάζκοφ, χωρίς στήριξη κοινοβουλίου, επέστρεψε την εντολή στον πρόεδρο Ράντεφ.
Τάκης Θεοδωρικάκος συνεδρίαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωρικάκος: Η ενωτική πολιτική και η αλήθεια αλλάζουν την πορεία της χώρας

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος, σε άρθρο του στην «Κυριακάτικη Απογευματινή», τονίζει ότι η ηγεσία Μητσοτάκη στη ΝΔ σηματοδότησε ενότητα, ανανέωση και ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις απέναντι στον λαϊκισμό.
Κώστας Τσουκαλάς στο γραφείο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσουκαλάς: Το ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη πραγματική δύναμη απέναντι στη ΝΔ

Ο Κώστας Τσουκαλάς κατηγορεί την κυβέρνηση για θράσος σχετικά με το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ και επικρίνει τη μεταφορά του στην ΑΑΔΕ. Παράλληλα, καταλογίζει στη ΝΔ λαϊκισμό, τονίζοντας ότι δεν υλοποίησε τις δεσμεύσεις για τον ΕΛΓΑ.
Κυριάκος Μητσοτάκης στην Μοσχάτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης στο Μοσχάτο: Τους πειραματισμούς με τον λαϊκισμό τους πληρώσαμε

Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ευχήθηκε καλή χρονιά, υγεία, προκοπή και επιτυχίες στους πολίτες και στη Νέα Δημοκρατία, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στο Μοσχάτο.
Παύλος Μαρινάκης πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Μαρινάκης: Η ΝΔ και η Ελλάδα μεγάλωσαν μαζί τα τελευταία δέκα χρόνια

Ο Παύλος Μαρινάκης, σε άρθρο του στα «Παραπολιτικά» για τα 10 χρόνια ηγεσίας Μητσοτάκη στη ΝΔ, τονίζει ότι η παράταξη δυνάμωσε και η χώρα προόδευσε, χάρη σε μεταρρυθμίσεις, οικονομική βελτίωση και ενίσχυση της διπλωματίας.