ΓΔ: 2130.06 3.15% Τζίρος: 398.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:27:05
loberdos, kinal
Φωτο: George Vitsaras / SOOC

Παραιτήθηκε από το ΠΑΣΟΚ ο Ανδρέας Λοβέρδος

Οι λόγοι της παραίτησής μου είναι αμιγώς πολιτικοί και τους εξέθεσα με μία άκρως εμπιστευτική επιστολή σήμερα προς τον Πρόεδρο του Κινήματος, δηλώνει.

Αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ ο Ανδρέας Λοβέρδος γνωστοποιώντας την απόφασή του με εμπιστευτική επιστολή, σήμερα, στον Νίκο Ανδρουλάκη.

«Από σήμερα παραιτούμαι από όλα ανεξαιρέτως τα όργανα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στα οποία συμμετέχω. Παραιτούμαι, επίσης, από την ιδιότητα του μέλους του κόμματος. Οι λόγοι της παραίτησής μου είναι αμιγώς πολιτικοί και τους εξέθεσα με μία άκρως εμπιστευτική επιστολή σήμερα προς τον πρόεδρο του Κινήματος», επισημαίνει, σε δήλωσή του, ο κ. Λοβέρδος, χωρίς ωστόσο να τους δημοσιοποιεί.

«Εύχομαι στον πρόεδρο, τα στελέχη και τα χιλιάδες μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καλή επιτυχία στον αγώνα και τις προσπάθειές τους.

ΥΓ: Για τα μέλη, τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που με αγάπησαν και αγάπησα: Η απόφασή μου αυτή είναι για καλό και πάνω απ' όλα είναι πεντακάθαρη», προσθέτει ο κ. Λοβέρδος.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελληνικό κοινοβούλιο συνεδρίαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δ. Μάντζος: Λογοδοσία για υποκλοπές – Ν. Μηταράκης: Κράτος Δικαίου στη Βουλή

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για φυγομαχία, λέγοντας ότι η κυβέρνηση αγνόησε το αίτημα συζήτησης για τις υποκλοπές στη Βουλή εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών και επέλεξε να αποφύγει τη λογοδοσία.
Παύλος Μαρινάκης πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Μαρινάκης: Η αντιπολίτευση εντείνει ακραία και τοξική ρητορική

Ο Παύλος Μαρινάκης κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για «ακραία τοξική ρητορική» με αφορμή ανακοινώσεις του για συζήτηση στη Βουλή γύρω από το Κράτος Δικαίου, τονίζοντας την ένταση της αντιπολιτευτικής στάσης του κόμματος.
Κυριάκος Μητσοτάκης συνεδρίαση βουλής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσουκαλάς: Η Βουλή δεν θα γίνει εργαλείο του Μητσοτάκη και της κυβέρνησης

Ο Κώστας Τσουκαλάς δήλωσε πως ο Πρωθυπουργός παραβιάζει τη νομιμότητα αρνούμενος τη συζήτηση για τις υποκλοπές εντός προθεσμίας, καταλογίζοντας του φόβο για δημόσια λογοδοσία και προσπάθεια να κρυφτεί πίσω από το Πάσχα.
Ελληνική οικονομία ευρώ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Υψηλό κόστος ζωής και συνεχής μείωση αγοραστικής δύναμης

Ο Τομέας Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ σχολιάζει πως, παρά τις κυβερνητικές εξαγγελίες ευημερίας, ο εναρμονισμένος πληθωρισμός στη χώρα παραμένει υψηλός, πλήττοντας νοικοκυριά και επιβαρύνοντας το κόστος ζωής, χωρίς ουσιαστικά μέτρα.
Σημαία ΠΑΣΟΚ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση πλέον συγκρίνεται μόνο με τα πεπραγμένα της

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επισημαίνει ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να επικαλείται πλέον παλαιές κρίσεις ως δικαιολογία για την οικονομία, καθώς τα στοιχεία δείχνουν στασιμότητα, απώλεια θέσης στην ΕΕ και υψηλή αρνητική αποταμίευση των πολιτών.