ΓΔ: 1452.28 0.44% Τζίρος: 85.04 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Νέα διοίκηση στον e-ΕΦΚΑ, επικεφαλής ο Αλέξανδρος Βαρβέρης

Τη θέση του Α' Υποδιοικητή του e-ΕΦΚΑ αναλαμβάνει ο πρώην Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης, Παναγιώτης Κοκκόρης.

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ.  Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε και έλαβε σήμερα, Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, την παραίτηση του Διοικητή του e-ΕΦΚΑ, κ. Παναγιώτη Δουφεξή. 

Ο κ. Δουφεξής υπηρέτησε το Κράτος με ευσυνειδησία και πέτυχε σημαντικά αποτελέσματα στην πρόοδο του ΕΦΚΑ. 

Στη νέα εποχή της ολοκλήρωσης του ψηφιακού μετασχηματισμού του e-ΕΦΚΑ,  με απόφαση του υπουργού, νέος Διοικητής αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος Α΄ Υποδιοικητής του e-ΕΦΚΑ, κ. Αλέξανδρος Βαρβέρης. 

Τη θέση του  Α' Υποδιοικητή του e-ΕΦΚΑ αναλαμβάνει ο πρώην Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Παναγιώτης Κοκκόρης. 

Ο κ. Γεωργιάδης, αφού ευχαρίστησε τον κ. Δουφεξή για τις καλές του υπηρεσίες, ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στη νέα διοίκηση του e-ΕΦΚΑ. 
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Κεραμέως: Το success story του e-ΕΦΚΑ ανεβάζει τον πήχη των προσδοκιών

Η υπουργός σημείωσε ότι οι καιροί απαιτούν εγρήγορση και όχι επανάπαυση στα επιτευχθέντα. Επίσης, υπογράμμισε ότι η αποτελεσματική ομαδική εργασία θα φέρει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Μεγαλύτερη η πρόσβαση των ασθενών σε καινοτόμα φάρμακα

Όπως ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης: «Είναι απόλυτη ηθική υποχρέωση για μία πολιτεία που θέλει να λέγεται ευρωπαϊκή και προηγμένη να βρίσκει τον τρόπο να εξασφαλίζει τις καλύτερες δυνατές θεραπείες για τους ασθενείς της».
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α. Γεωργιάδης: Στα εγκαίνια του «ΟΙΚΟΘΕΝ» στο Νοσοκομείο «Μεταξά»

«Μην ξεχνάμε ότι βασικός μας σκοπός, είναι να κάνουμε τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη. Είναι ημέρα χαράς για το Εθνικό Σύστημα Υγείας και σας υπόσχομαι ότι θα ακολουθήσουν πολλές τέτοιες ημέρες χαράς πολύ σύντομα» είπε ο κ. Γεωργιάδης.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπ. Υγείας: Έκτακτη τηλεδιάσκεψη για τα μέτρα προστασίας ενόψει καύσωνα

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας κάλεσε τον διοικητή του ΕΚΑΒ και τους διοικητές των ΥΠΕ να είναι σε αυξημένη ετοιμότητα, ώστε να αντιμετωπιστούν άμεσα και αποτελεσματικά τα όποια προβλήματα προκύψουν.