ΓΔ: 1413.26 -0.42% Τζίρος: 105.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΡΑΦΑΗΛ ΜΩΥΣΗΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Ζουζάλου: Η Δημοκρατία της Μακροζωίας και το ελιξήριο της νεότητας

Επιστήμονες και δισεκατομμυριούχοι αναζητούν τον τόπο, όπου θα μπορούν να γίνονται ανεμπόδιστα πειράματα για να ανακαλυφθεί το φάρμακο που θα σταματήσει τη γήρανση. Γράφει ο Ραφαήλ Μωυσής*.
ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο σωστός δρόμος για τη μετάβαση στην εποχή της πράσινης ενέργειας

Η κατασκευή μονάδων πράσινης ενέργειας, όπως οι ανεμογεννήτριες και τα ηλεκτρικά οχήματα, απαιτεί γενικά περισσότερα μέταλλα σε σχέση με τις μονάδες ορυκτών καυσίμων. Γράφει ο Ραφαήλ Μωυσής*.
ΑΠΟΨΕΙΣ

Η Ευρώπη, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και ο κίνδυνος εξάρτησης από την Κίνα

Η Ευρώπη ακολουθεί μια φιλόδοξη νέα πολιτική για τη μετάβαση στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, όμως κινδυνεύει να βρεθεί εξαρτημένη από την παραγωγή μπαταριών της Κίνας. Γράφει ο Ραφαήλ Μωυσής*.
ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράμμα Πρωτοχρονιάς από τη Silicon Valey της θεαματικής τεχνολογικής προόδου

Αυτόματα αυτοκίνητα, απόλυτη κυριαρχία πλαστικού χρήματος, πανέξυπνοι μετρητές ρεύματος, σκούπες ρομπότ και ένα λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης ξερόλας, σε μια Silicon Valley που δεν σταματά να εξελίσσεται. Γράφει ο Ραφαήλ Μωυσής*.
ΑΠΟΨΕΙΣ

Πλαστικά: Οι περιβαλλοντικοί κίνδυνοι και το στοίχημα της ανακύκλωσης

Τα πλαστικά κάθονται στο εδώλιο του κατηγορούμενου για σοβαρή επιβάρυνση του περιβάλλοντος, αλλά η χρησιμότητά τους είναι αδιαμφισβήτητη και απαιτείται να βρεθεί αποτελεσματική μέθοδος ανακύκλωσης. Γράφει ο Ραφαήλ Μωυσής*.