ΓΔ: 873.64 1.18% Τζίρος: 47.89 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:26:41 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

swlinourgeia-korinthou
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Για μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος δεσμεύεται η Σωληνουργεία Κορίνθου

Η εταιρεία δεσμεύεται να αναπτύξει επιστημονικούς στόχους σύμφωνα με το πρότυπο SBTi Net-Zero ώστε να μειωθούν οι εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου και να εναρμονιστούν με την οικονομία χαμηλών εκπομπών άνθρακα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Aνάθεση σύμβασης στη Σωληνουργεία Κορίνθου στη Μοζαμβίκη από την SASOL

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της Cenergy Holdings η σύμβαση αφορά 76 χλμ. αγωγού φυσικού αερίου στη Μοζαμβίκη με τις σωλήνες υψηλής συχνότητας συγκόλλησης να παραδίδονται εντός του τρέχοντος έτους.
cenergy-ellinika kalwdia-hellenic cables-energeia
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πώς η Cenergy Holdings έγινε διεθνής ηγέτης στα έργα για το green deal

Η υπεροχή των θυγατρικών εταιρειών Ελληνικά Καλώδια και Σωληνουργεία Κορίνθου σε καλώδια και σωλήνες υψηλών προδιαγραφών φέρνει συνεχώς μεγάλες συμβάσεις και έχει εκτινάξει πάνω από 900 εκατ. το ανεκτέλεστο υπόλοιπο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σύμβαση ΔΕΣΦΑ - Σωληνουργεία Κορίνθου για τον αγωγό «Δυτική Μακεδονία»

Ο αγωγός αυτός θα είναι ο πρώτος αγωγός μεταφοράς φυσικού αερίου υψηλής πίεσης στην Ελλάδα, πιστοποιημένος για μεταφορά έως και 100% υδρογόνου και ένας από τους πρώτους στην Ευρώπη.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σωληνουργεία Κορίνθου: Aνέλαβε σύμβαση από την GAZ-SYSTEM στην Πολωνία

Στόχος του έργου είναι η κατασκευή ενός αγωγού φυσικού αερίου υψηλής πίεσης από το Gustorzyn στο Wronow. Η πρόταση της εταιρείας αξιολογήθηκε ως η πλέον συμφέρουσα, ενώ η σύμβαση ανέρχεται περίπου στα 47 εκατ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Cenergy Holdings: Αύξηση 16% στις πωλήσεις για το πρώτο εξάμηνο 2021

Τα κέρδη μετά από φόρους της περιόδου αυξήθηκαν σημαντικά έναντι του αντίστοιχου εξαμήνου πέρυσι και έφτασαν τα 11,6 εκατ. ευρώ (8,1 εκατ. ευρώ για το 1ο εξάμηνο του 2020), αγγίζοντας το 2,4% των πωλήσεων.