ΓΔ: 1280.11 0.39% Τζίρος: 65.55 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

S&P

Xrimatistirio, Markets, Stocks, Metoxes
ΑΓΟΡΕΣ

Παίζει άμυνα το ΧΑ στη διεθνή αβεβαιότητα με deals και καλά αποτελέσματα

Σε μια εβδομάδα νέων απωλειών για τις διεθνείς αγορές, το ελληνικό χρηματιστήριο έκλεισε με άνοδο 33% σε επίπεδο Γενικού Δείκτη, ενώ ο τραπεζικός δείκτης ξεχώρισε με εβδομαδιαία άνοδο 1,79%.
Euro, stocks, markets, xrimatistirio
ΑΓΟΡΕΣ

Στοίχημα αυτονόμησης στο Χρηματιστήριο κόντρα στη διεθνή αβεβαιότητα

Με «εφόδιο» την αναβάθμιση από την S&P, το ΧΑ θα προσπαθήσει να κρατήσει καλύτερη πορεία από τα διεθνή χρηματιστήρια, την ώρα που κλιμακώνονται οι ανησυχίες για το γεωπολιτικό ρίσκο και τα επιτόκια.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το ΕΒΕΠ χαιρετίζει την αναβάθμιση από την Standard and Poor's

To Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς, ακόμα επισημαίνει ότι περιμένει την επενδυτική βαθμίδα και από τον οίκο Fitch την 1η Δεκεμβρίου, ώστε να χαρακτηριστεί και επισήμως η Ελλάδα «επενδύσιμη».
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επενδυτική βαθμίδα από τον οίκο S&P: Τι λέει για την ελληνική οικονομία

Την πρόοδο της δημοσιονομικής εξυγίανσης επισημαίνει ο αμερικανικός οίκος και βαθμολογεί πάλι την Ελλάδα με BBB-. Τονίζει την ανάγκη να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις. Χατζηδάκης: Εξαιρετικά θετική έκθεση.
bonds-omologa-ekt
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αισιοδοξία για αναβάθμιση από S&P, πότε μπαίνουν τα ομόλογα σε δείκτες

Η επενδυτική βαθμίδα που μας έδωσε η DBRS δεν έβαλε τα ομόλογα στους δείκτες ομολόγων ώστε να εισρεύσουν σημαντικά κεφάλαια. Κάτι που αναμένεται να γίνει αν αναβαθμίσει σήμερα η S&P και την 1η Δεκεμβρίου η Fitch.
ΑΓΟΡΕΣ

Κρίσιμο στοίχημα για το Χρηματιστήριο το placement της Εθνικής

Στόχος η προσέλκυση σοβαρών, διεθνών επενδυτικών κεφαλαίων σε περίοδο έντονης αβεβαιότητας. Κινητικότητα στις τραπεζικές μετοχές και αυτονόμηση της αγοράς από το διεθνές κακό κλίμα στη χθεσινή συνεδρίαση.