ΓΔ: 1275.09 0.14% Τζίρος: 322.82 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΣΤΑΣΥ

ose

Προβλήματα σε δρομολόγια Hellenic Train και μετρό λόγω κακοκαιρίας

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ οι επιβάτες του μετρό προς Αεροδρόμιο μετεπιβιβάζονται στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας του προαστιακού. Καθυστερήσεις και ακυρώσεις αμαξοστοιχιών σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Hellenic Train.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Πράσινες» επενδύσεις 4,1 εκατ. ευρώ από την ΣΤΑΣΥ στη Γραμμή 1

Στην τελική ευθεία μπαίνει το έργο που θα μειώσει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα των συρμών του τραίνου και του μετρό μετατρέποντας την κινητική ενέργεια που προέρχεται από την επιβράδυνση των συρμών σε ηλεκτρική ενέργεια.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβεβαιώσεις από ΣΤΑΣΥ για την ασφάλεια των σταθμών της Γραμμής 1

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση στους σταθμούς υπάρχουν εγκατεστημένα συστήματα αερισμού και κλιματισμού, σημειώνοντας επίσης πως μεταξύ των σταθμών Ομόνοιας-Μοναστηράκι υπάρχουν έξοδοι διαφυγής ανά 250 μέτρα.
Leoforeia-Sygkoinonia
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ενότητα: Να εφαρμοστεί ο νόμος για ελάχιστο προσωπικό στις κινητοποιήσεις

Στην συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, η ΕΝΟΤΗΤΑ ενημέρωσε για την απόφαση ίδρυσης ενιαίας παράταξης στις σταθερές συγκοινωνίες που θα καλύπτει όλους τους χώρους από όποιο σωματείο κι αν ανήκουν.
Metro-maska-Metafores
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκστρατεία ενημέρωσης για την χρήσης μάσκας στα μέσα μαζικής μεταφοράς

Η από κοινού πρωτοβουλία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, του ΟΑΣΑ και της ΣΤΑΣΥ, έχει στόχο να «μεταφέρει» το μήνυμα της υποχρεωτικότητας, αλλά και της σημασίας χρήσης μάσκας στα ΜΜΜ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς, στην απεργία αύριο

Ακινητοποιημένα όλη την ημέρα θα είναι τα Μέσα Σταθερής Τροχιάς (Μετρό, Ηλεκτρικός και Τραμ) σύμφωνα με απόφαση των σωματείων εργαζόμενων στην ΣΤΑ.ΣΥ. Επίσης, ακινητοποιημένα θα είναι τα τρένα και ο Προαστιακός.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινούν στις 8 Δεκεμβρίου τα δρομολόγια του τραμ προς Πειραιά

Η επέκταση του τραμ προς Πειραιά, αρχικά περιλαμβάνει 11 νέες στάσεις: Γήπεδο Καραϊσκάκη, Μικράς Ασίας, Λαμπράκη, Ευαγγελίστρια, Πλατεία Δεληγιάννη, Δημαρχείο, Αγία Τριάδα, Πλατεία Ιπποδαμείας, 34ου Συντ. Πεζικού, Ανδρούτσου, Ομηρίδου Σκυλίτση.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δύο προσφορές στην α' φάση του διαγωνισμού αναβάθμισης συρμών του Μετρό

Κατατέθηκαν 2 προσφορές από τις διεθνείς εταιρείες Alstom Transport SA και Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles SA, οι οποίες θα αποσφραγιστούν ηλεκτρονικά στις 8 Δεκεμβρίου και θα αξιολογηθούν από την Επιτροπή Διενέργειας του Διαγωνισμού της ΣΤΑΣΥ.