ΓΔ: 2122.6 -2.27% Τζίρος: 315.52 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Γραμμή παραγωγής αυτοκινήτων
Γραμμή συναρμολόγησης σε βιομηχανία αυτοκινήτων με λευκά οχήματα σε διαδικασία παραγωγής.

Seres Group: Καινοτόμα οχήματα νέας ενέργειας με ρομπότ στην Κίνα

Πάνω από 1.600 έξυπνα τερματικά και 3.000 ρομπότ συνεργάζονται στη μονάδα υψηλής τεχνολογίας της Seres Group, παράγοντας οχήματα νέας ενεργειακής τεχνολογίας στην Τσονγκτσίνγκ, με αιχμή την αυτοματοποίηση και την καινοτομία.

Στη βιομηχανική μονάδα της Seres Group, περισσότερα από 1.600 έξυπνα τερματικά και 3.000 ρομπότ συνεργάζονται με ακρίβεια για την εκτέλεση ηλεκτροσυγκολλήσεων και βαφών. Τα τεχνολογικά εξελιγμένα οχήματα εγκαταλείπουν τη γραμμή παραγωγής, αποτυπώνοντας την πρόοδο της εταιρείας στον τομέα της αυτοματοποιημένης παραγωγής.

Η καθημερινή λειτουργία της Seres Group βασίζεται στην παραγωγή οχημάτων νέας ενεργειακής τεχνολογίας (NEV), αξιοποιώντας προηγμένες βιομηχανικές λύσεις. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην πόλη Τσονγκτσίνγκ, επιβεβαιώνοντας τον στρατηγικό της ρόλο στον κλάδο της βιομηχανίας υψηλής τεχνολογίας.

Σύμφωνα με τον Τσανγκ Σινγκάι, ιδρυτή και πρόεδρο της Seres Group, η εταιρεία έχει εδραιώσει την παρουσία της στον τομέα των οχημάτων νέας ενεργειακής τεχνολογίας, διαθέτοντας τρεις υπερσύγχρονες παραγωγικές μονάδες. Ο ίδιος σημείωσε ότι τα έσοδα της Seres Group ξεπέρασαν τα 110 δισ. γιουάν (περίπου 13,41 δισ. ευρώ) στο εννεάμηνο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου του 2025, με πωλήσεις άνω των 300.000 οχημάτων NEV.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης
ΔΙΕΘΝΗ

Ρομπότ καφέ αναδεικνύει την Κίνα-Περού στην Έκθεση Καντόνας

Στην 138η Έκθεση της Καντόνας, ο Ντάνιελ Τσουκουίμανγκο παρουσίασε ένα ρομπότ που σχεδιάζει στην επιφάνεια του καφέ, αναδεικνύοντας την καινοτομία στη βιομηχανία καφέ της Νότιας Αμερικής. Η παρουσίαση έγινε στα κινεζικά και ισπανικά.
Αντικείμενα ταξιδιού
ΔΙΕΘΝΗ

Ιστορικά ρεκόρ στον τουρισμό στην Κίνα το 2025 και φέτος στο Φεστιβάλ Άνοιξης

Ρεκόρ σημείωσε ο εσωτερικός τουρισμός στην Κίνα το 2025 και στο Φεστιβάλ της Άνοιξης 2026, με 596 εκατ. ταξίδια και δαπάνες άνω των 800 δισ. γιουάν, σύμφωνα με τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Σουν Γελί.
τεχνητή νοημοσύνη interface
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Θεσσαλονίκη: Ο ρόλος των μηχανικών στην ΤΝ και το γεωπολιτικό δίπολο ΗΠΑ-Κίνας

Την Τετάρτη 11 Μαρτίου, στη Θεσσαλονίκη, ο ομότιμος καθηγητής Μανόλης Παπαδρακάκης θα μιλήσει για τη συμβολή των μηχανικών στην Τεχνητή Νοημοσύνη και την επίδρασή τους στις γεωπολιτικές ισορροπίες ΗΠΑ-Κίνας.
τρένο υψηλής ταχύτητας
ΔΙΕΘΝΗ

Πέντε νέες γραμμές τρένων υψηλής ταχύτητας στο δέλτα Γιανγκτσέ το 2026

Το Πεκίνο σχεδιάζει το 2026 το άνοιγμα πέντε νέων γραμμών τρένου υψηλής ταχύτητας στο Δέλτα του Γιανγκτσέ, με επενδύσεις άνω των 130 δισ. γιουάν, για έβδομη συνεχόμενη χρονιά με επενδύσεις πάνω από 100 δισ. γιουάν στην περιοχή.