ΓΔ: 2215.33 0.34% Τζίρος: 131.16 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:09:41
Φώτο: Shutterstock

Netflix: Προσφέρει, πλέον, και παιχνίδια για smart phones στους συνδρομητές

Προς το παρόν, τα παιγνίδια αφορούν μόνο κινητά και τάμπλετ με Android, αλλά τους επόμενους μήνες θα υπάρξουν και παιγνίδια για συσκευές iOS της Apple.

To Netflix εγκαινιάζει τα πρώτα συνδρομητικά βιντεοπαιγνίδια του που θα προσφέρει μέσω «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων (smartphones) παγκοσμίως, σε μία κίνηση που στοχεύει στο να διεισδύσει σε μία νέα αγορά και να διευρύνει έτσι τη βάση των συνδρομητών του. Η εταιρεία άρχισε ήδη την κυκλοφορία μίας αναβάθμισης της εφαρμογής της για κινητά Android, η οποία θα δείχνει ποια games είναι διαθέσιμα για «κατέβασμα» (download) από τους χρήστες.

Για αρχή, σύμφωνα με το BBC, θα είναι διαθέσιμα στους συνδρομητές του Netflix, τα εξής mobile games: Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Card Blast, Teeter Up και Shooting Hoops. Τα πρώτα δύο παιγνίδια σχετίζονται με τη δημοφιλή ομώνυμη σειρά Stranger Things του Netflix. Περισσότερα παιγνίδια θα ακολουθήσουν και το Netflix υπόσχεται ότι δεν θα περιλαμβάνουν διαφημίσεις, ούτε αγορές μέσα στην εφαρμογή, όπως συμβαίνει συχνά σε άλλα παιγνίδια.

Η εταιρεία ανέφερε ότι «αυτή είναι η αρχή ενός μακριού ταξιδιού» και θα κάνει τη διαφορά προσφέροντας «αποκλειστικά παιγνίδια κινητής χωρίς διαφημίσεις ή αγορές μέσα στην εφαρμογή, τα οποία θα περιλαμβάνονται στη συνδρομή του Netflix». Προς το παρόν, τα παιγνίδια αφορούν μόνο κινητά και τάμπλετ με Android, αλλά τους επόμενους μήνες θα υπάρξουν και παιγνίδια για συσκευές iOS της Apple.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Stranger Things Νetflix οθόνη
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Γιατί το «Heroes» του Μπόουι επιλέχθηκε για να κλείσει το Stranger Things

Οι δημιουργοί του «Stranger Things» αποκάλυψαν πως το «Heroes» του Ντέιβιντ Μπόουι ήταν η τελική μουσική επιλογή της σειράς, ενώ το soundtrack περιλαμβάνει μεγάλες επιτυχίες των ’80s από καλλιτέχνες όπως η Κέιτ Μπους και οι ABBA.
Εμανουέλ Μακρόν ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Emily in Paris: Χιουμοριστική απάντηση Κόλινς στις δηλώσεις Μακρόν

Η Λίλι Κόλινς σχολίασε τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ Μακρόν και του δημάρχου της Ρώμης για τη μετεγκατάσταση της σειράς «Emily in Paris», η οποία θα διαδραματίζεται και στη Ρώμη στη νέα σεζόν του Netflix.
Ντόναλντ Τραμπ συνέντευξη Τύπου
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Τραμπ εκφράζει αμφιβολίες για τη συμφωνία εξαγοράς WBD από Netflix

Ο Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε αμφιβολίες για την εξαγορά της Warner Bros Discovery από τη Netflix, τονίζοντας τον μεγάλο ρόλο του streaming. Δήλωσε ότι θα εμπλακεί στην απόφαση των αρχών και ότι συναντήθηκε με τον Τεντ Σαράντος του Netflix.