ΓΔ: 825.02 0.95% Τζίρος: 57.47 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

TIKTOK

ΔΙΕΘΝΗ

TikTok: Στην αμερικανική δικαιοσύνη κατά του Τραμπ για να μπλοκάρει την απαγόρευσή της

Η TikTok και η μητρική της εταιρεία ByteDance Ltd. προσέφυγαν στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Ουάσινγκτον αργά χθες Παρασκευή το βράδυ κατά της εκτελεστικής εντολής του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, αναφέρεται σε δημοσίευμα του Bloomberg.
ΔΙΕΘΝΗ

«Μπλόκο» Τραμπ σε TikTok και WeChat, το σενάριο της IPO εξετάζει η ByteDance

Οι αμερικανικές εταιρείες θα απαγορεύεται να διανέμουν τις εφαρμογές. Το TikTok θα εξακολουθήσει να λειτουργεί εάν είναι ήδη εγκατεστημένο. Το πραγματικό κλείσιμο θα έρθει μετά τις 12 Νοεμβρίου, είπε ο Γ. Ρος.
ΔΙΕΘΝΗ

NY Times: Μια «μεγάλη, πολιτική σαπουνόπερα» οι διαπραγματεύσεις Microsoft - TikTok

Οι παρεμβάσεις του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ έφεραν σύννεφα στη συμφωνία, ενώ πλέον υπάρχουν κι άλλες προσφορές, με τη βασικότερη να έρχεται από την εταιρεία λογισμικού Oracle.
ΔΙΕΘΝΗ

Tik Tok: Καταφεύγει στη δικαιοσύνη κατά του διατάγματος Τραμπ

Η TikTok προσπάθησε επί σχεδόν έναν χρόνο να βρει ένα σημείο επαφής με την αμερικανική κυβέρνηση, αλλά, όπως αναφέρει η εταιρεία, ήρθε αντιμέτωπη με την «έλλειψη δέουσας διαδικασίας» ενώ η κυβέρνηση δεν έδωσε καμία σημασία στα γεγονότα.
ΔΙΕΘΝΗ

Διάταγμα Τραμπ: Διορία 90 ημερών για πώληση του TikTok σε αμερικανική εταιρεία

Έπειτα από μήνες κατηγοριών ότι η ByteDance απειλεί την εθνική ασφάλεια των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Αμερικανός πρόεδρος υπέγραψε διάταγμα που υποχρεώνει την πώληση των δραστηριοτήτων του TikTok στις ΗΠΑ.