ΓΔ: 1447.82 1.93% Τζίρος: 137.17 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΤΗΛΕΡΓΑΣΙΑ

tilergasia-ergasia

Υπουργείο Εργασίας: Ισχυρή σύσταση για τηλεργασία λόγω της κακοκαιρίας

Το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης απευθύνει συμπληρωματικά σύσταση στις ιδιωτικές επιχειρήσεις να εφαρμόσουν τηλεργασία αύριο Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024, σε όσες περιπτώσεις είναι οργανωτικά εφικτή η παροχή εξ αποστάσεως εργασίας.
BUSINESS LIFE

Ηλεκτρονικά «μάτια» από τους εργοδότες: Εργαζόμενοι υπό παρακολούθηση

Η τηλεργασία φέρνει νέα μέσα παρακολούθησης των εργαζόμενων. Προγράμματα παρακολουθούν τι πληκτρολογούν, τι λένε στα chat, ακόμη και πόσο συχνά αναφέρουν λέξεις που δείχνουν ότι αναζητούν αλλού εργασία.
remote work-tilergasia
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το 33% των εργαζομένων στην ευρωζώνη επιθυμεί περισσότερη τηλεργασία

Σύμφωνα με έρευνα της ΕΚΤ οι εργαζόμενοι είναι περισσότερο πρόθυμοι να αλλάξουν δουλειά αν προτιμούν να εργάζονται περισσότερες ημέρες από το σπίτι σε σχέση με αυτό που προσφέρει ο εργοδότης
telergasia, Tilergasia, Ergasia
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τηλεργασία στο Δημόσιο τη Δευτέρα - Σύσταση και για τον ιδιωτικό τομέα

Ακόμη, νέο προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 εκδόθηκε πριν λίγο για τους κατοίκους της Εύβοιας, της Βοιωτίας, της Φθιώτιδας και της Μαγνησίας συμπεριλαμβανόμενου και των Σποράδων με αυστηρή σύσταση για δραστικό περιορισμό των μετακινήσεων.
remote work-tilergasia
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Πώς εξελίχθηκε η τηλεργασία και η επιστροφή στο γραφείο το 2022

Το 2023 μπορεί να είναι καθοριστικό για το ποιός θα καθορίσει τελικά την μελλοντική μορφή της εργασίας καθώς η ακμάζουσα οικονομία και οι ελλείψεις σε προσωπικό έχουν δώσει μεγαλύτερο λόγο στους εργαζόμενους.
remote work-tilergasia
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΣΕΒ: Πάνω από το 70% των επιχειρήσεων εφαρμόζουν τηλεργασία

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος SEVSOCDIAL για την τηλεργασία, ο ΣΕΒ σχεδιάζει να δημιουργήσει έναν πρακτικό οδηγό για την τηλεργασία που θα απευθύνεται στις επιχειρήσεις και τα εμπλεκόμενα στελέχη.
remote work-tilergasia
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ποιοι εργαζόμενοι θα μπορούν να αιτηθούν για χρήση της τηλεργασίας

Το νέο πλαίσιο για την τηλεργασία θα ξεκινήσει να ισχύει από την 1η Ιανουαρίου του 2023 και στην ΚΥΑ που υπέγραψαν οι υπουργοί Κ. Χατζηδάκης και Θ. Πλεύρης περιγράφεται η διαδικασία μέσω της οποίας υποβάλλεται η αίτηση του εργαζομένου.