ΓΔ: 894.74 0.69% Τζίρος: 60.66 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΤΗΛΕΡΓΑΣΙΑ

digital nomads-internet-ypologistis

Άρχισε η είσοδος ψηφιακών νομάδων, σχεδόν 3.000 αιτήσεις για visa

Χορηγήθηκαν οι ειδικές θεωρήσεις εισόδου σε 1.693 ψηφιακούς νομάδες και παραμένουν σε εκκρεμότητα 1.225 αιτήσεις. Το ειδικό φορολογικό πλαίσιο και τα προβλήματα που μειώνουν την ελκυστικότητα της Ελλάδας.
ΔΙΕΘΝΗ

Facebook: Η τηλεργασία θα παραμείνει και μετά το τέλος της πανδημίας

Τα γραφεία του Facebook αναμένεται να ανοίξουν κανονικά τον Οκτώβριο και οι εργαζόμενοι που δεν θα έχουν άδεια για τηλεργασία, θα πρέπει να πηγαίνουν στο γραφείο τους τουλάχιστον τις μισές μέρες.
telergasia, Tilergasia, Ergasia
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η τηλεργασία και η τηλεκπαίδευση ήρθαν για να μείνουν - Έρευνα

Η πανδημία διαμόρφωσε ένα ριζικά διαφορετικό τοπίο και ανάγκασε τον εργασιακό κόσμο να αναδιοργανωθεί και να προσαρμοστεί, ενώ ξεκίνησε με τους περισσότερους εργαζόμενους να μην έχουν καμία προηγούμενη εμπειρία.
ypourgeio ergasias
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπ. Εργασίας: Έως 20% η τηλεργασία στον ιδιωτικό τομέα τον Ιούνιο

Παρατείνεται έως 30/6 η υποχρέωση των επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα, να προσαρμόζουν το ωράριο εργασίας, κατά την έναρξη και λήξη του με τρόπο ώστε ανά μισή ώρα και εντός διώρου να προσέρχονται και να αποχωρούν οι εργαζόμενοι.
tilergasia-ergasia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευελιξία αλλά και εξάντληση έφερε το νέο μοντέλο της τηλεργασίας

Οι εργαζόμενοι έχουν την ευκαιρία να έλθουν σε πιο στενή επαφή με τα κοντινά τους πρόσωπα. Ταυτόχρονα, όμως, οι ώρες εργασίας έχουν αυξηθεί και η διάκριση επαγγελματικού και προσωπικού χρόνου δυσκολεύει.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλεργασία στο Δημόσιο: Τι προβλέπει το νομοσχέδιο του υπ. Εσωτερικών

Οι ρυθμίσεις αφορούν τους φορείς του δημοσίου τομέα και ειδικότερα περιλαμβάνουν τους φορείς της Γενικής Κυβέρνησης, τα εκτός αυτής νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, και τις εκτός αυτής δημόσιες επιχειρήσεις και οργανισμούς.