ΓΔ: 899.58 0.65% Τζίρος: 66.27 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΤΗΛΕΡΓΑΣΙΑ

«Ναι» στην τηλεργασία και μετά την πανδημία λένε 6 στις 10 επιχειρήσεις

Μερικά από τα κύρια προβλήματα που αντιμετώπισε η πλειoνότητα των επιχειρήσεων, αφορούσαν τις αναγκαστικές απουσίες του προσωπικού λόγω παιδικής μέριμνας ή επειδή ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.
tilergasia-ergasia
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μόνιμη αξιοποίηση της τηλεργασίας θέλουν 6 στους 10 Έλληνες εργοδότες

Οι περισσότεροι εργοδότες δηλώνουν ότι θα χρησιμοποιήσουν ένα μείγμα τηλεργασίας και φυσικής παρουσίας στους χώρους εργασίας. Θα παροτρύνουν επίσης να εμβολιαστούν οι εργαζόμενοί τους.
ΔΙΕΘΝΗ

Ο κρυφός... λογαριασμός που βαρύνει τους εργαζόμενους σε τηλεργασία

Αν ένας στους δέκα εργαζόμενους στις ΗΠΑ παραμείνει σε τηλεργασία μετά την πανδημία, εκτιμάται ότι αυτή η μετάβαση θα απαιτήσει δαπάνη 15 δισ. δολ. λόγω της ανάγκης για μεγαλύτερα, πιο άνετα σπίτια.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας χρόνος τηλεργασία: Τι πιστεύουν οι εργαζόμενοι, ποια τα οφέλη

Η στάση απέναντι στην τηλεργασία είναι πιο θετική όσο μεγαλύτερο είναι το εκπαιδευτικό υπόβαθρο του ερωτώμενου και το μέγεθος του οργανισμού και πιο αρνητική όσο αυξάνεται ο αριθμός των παιδιών που υπήρχαν στον ίδιο χώρο της τηλεργασίας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παράταση έως 31 Μαρτίου για εξ αποστάσεως εργασία στο 50% των εργαζομένων

Σε περίπτωση παράβασης επιβάλλεται πρόστιμο 3.000 ευρώ στην επιχείρηση-εργοδότη, κατόπιν σχετικού ελέγχου από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.