ΓΔ: 1224.66 0.31% Τζίρος: 35.37 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:55:43 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

UNILEVER

Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμέτωπος με την πολιτική βία, η Credit Suisse και τα κερδοσκοπικά παιχνίδια

Το νέο περιστατικό πολιτικής βίας με την επίθεση στο αυτοκίνητο της Όλγας Γεροβασίλη, οι κερδοσκόποι και γιατί είναι αδιανόητη η καταστροφή της CS και η επένδυση της Unilever στην Ουκρανία.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΛΑΪΣ-Unilever: Έτοιμη για νέες επενδύσεις με αιχμή τα «πράσινα» απορρυπαντικά

Σύμφωνα με τον κ. Α. Κένεντι, επικεφαλής της Unilever Νοτιοανατολικής Ευρώπης, «η κυκλική οικονομία δεν είναι απλώς μια τάση. Είναι ένας ρεαλιστικός τρόπος να φροντίσουμε τον πλανήτη και την οικονομία μας».
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συμφωνία Σαράντη με Unilever Asia για τη διανομή του Fissan στην Ελλάδα

Οι εκτιμώμενες πωλήσεις από την διανομή του Fissan ανέρχονται σε περίπου 1 εκατ. ευρώ, ενώ σημειώνεται ότι για την ανάληψη της διανομής ο όμιλος Σαράντη δεν χρειάστηκε να προβεί σε κάποια δαπάνη.
ΔΙΕΘΝΗ

Unilever: Ξεκινάει την παραγωγή αντισηπτικών στη Ρωσία

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι για την παραγωγή αντισηπτικών με περιεκτικότητα οινοπνεύματος όχι λιγότερη του 70% (όπως συνιστά ο ΠΟΥ) απαιτείται ειδική άδεια που δεν διαθέτει ακόμα η Unilever στη Ρωσία.
ΔΙΕΘΝΗ

Στο μισό μειώνει τις πλαστικές συσκευασίες της η Unilever

Ο κολοσσός καταναλωτικών προϊόντων Unilever θέλει να μειώσει στο ήμισυ τις νέες πλαστικές συσκευασίες του έως το 2025, ανταποκρινόμενος στις απαιτήσεις των καταναλωτών που ζητούν από τις πολυεθνικές να επιδείξουν οικολογική ευαισθησία.