ΓΔ: 1275.09 0.14% Τζίρος: 322.82 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

WIND

Το Αεροδρόμιο «πετά» για ΧΑ, τα ρίσκα της αγοράς, η «νέα» Nova και ο Ηρακλής

Η ανησυχία για εκλογές - ελληνοτουρικά, η «αρχιτεκτονική» της διάθεσης του 30% του ΤΑΙΠΕΔ στον Αερολιμένα Αθηνών, η ένωση Wind και Nova, η απογοήτευση από ΕΥΔΑΠ και οι επισημάνσεις Θ. Καλαντώνη για πλειστηριασμούς - σχέδιο Ηρακλής.
nova
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ολοκληρώνεται η συγχώνευση Nova και Wind στις αρχές του 2023

Με τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας να βρίσκεται εν εξελίξει, η Nova έχει εκφράσει τη διάθεση να επενδύσει στις τηλεπικοινωνιακές υποδομές και να εισέλθει σε έργα ICT, αλλά και να αναπτύξει το τηλεοπτικό της περιεχόμενο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Disney+ και HBO αρχίζουν «πολιορκία» στη συνδρομητική τηλεόραση

Με πλούσιο περιεχόμενο ταινιών και σειρών, οι δύο πλατφόρμες εισέρχονται και στην ελληνική αγορά. Σε ελεύθερα κανάλια και Netflix η μεγαλύτερη πίεση, ενώ Cosmote TV και Nova οχυρώνονται πίσω από το αθλητικό περιεχόμενο.
wind
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Wind και Space Hellas αναλαμβάνουν την ψηφιοποίηση των δικαστηρίων

Το έργο ύψους 16,5 εκατ. ευρώ θα οδηγήσει στην υλοποίηση ενός δικτύου παροχής υπηρεσιών τηλεδιάσκεψης σε δικαστήρια και σωφρονιστικά καταστήματα και τη δημιουργία ενός πληροφοριακού συστήματος όπου θα δημοσιεύονται οι πορείες των πινακίων.
nova-wind
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Προχωράει η συγχώνευση Nova - Wind, ανακοινώθηκε νέο διοικητικό σχήμα

Ο Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, αναλαμβάνει χρέη CEO στην κοινή διοικητική ομάδα Nova-Wind που θα οδηγήσει στη συγχώνευση των δύο εταιρειών και θα δημιουργηθεί ο νέος παίκτης στις τηλεπικοινωνίες.
data-kiniti-mobile-dedomena-kostos
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ράλι επενδύσεων στις τηλεπικοινωνίες για το 5G σε τουριστικές περιοχές

Ανεβάζουν τους ρυθμούς ανάπτυξης των δικτύων 5G οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι έχοντας στραμμένο το βλέμμα τους και στην τουριστική περίοδο, καθώς εκτιμούν ότι μπορεί να επιτευχθεί μεγάλη αύξηση εσόδων από το roaming.
OTE, Cosmote
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Απεριόριστη ομιλία δίνει η Cosmote, μαίνεται ο πόλεμος στην καρτοκινητή

«Σήκωσε το γάντι» η Cosmote στην πρόκληση της Wind για unlimited προγράμματα στην καρτοκινητή, και προσφέρει με την σειρά της απεριόριστη ομιλία αλλά και διπλάσια data σε κάθε χρήστη σε μια προσπάθεια προσέλκυσης συνδρομητών και αύξηση της χρήσης.