ΓΔ: 2328.46 -1.43% Τζίρος: 405.07 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Aegean Αεροπλάνο πτήσης
Φωτο: Aegean

AEGEAN: Παροχή ευελιξίας για τους ταξιδιώτες εν όψει των απεργιών

Η αεροπορική εταιρεία δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να προχωρήσουν σε αλλαγές των εισιτηρίων τους χωρίς κόστος επανέκδοσης και διαφοράς ναύλου.

Η AEGEAN και η Olympic Air ενημερώνουν τους επιβάτες που έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν την Τετάρτη 9 Απριλίου  2025 ότι, λόγω της πιθανής απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας που συμμετέχουν στην επικείμενη 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ και έως ότου οριστικοποιηθεί η πραγματοποίησή της από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές, παρέχεται από σήμερα η δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν, είτε να προβούν σε αλλαγές των εισιτηρίων τους χωρίς κόστος επανέκδοσης και διαφορά ναύλου, είτε να ακυρώσουν την κράτησή τους και να λάβουν credit voucher για μελλοντική χρήση.

Σύμφωνα με σχετική NOTAM από την ΥΠΑ η συμμετοχή των ελεγκτών στην απεργία μπορεί να ανασταλεί κατόπιν σχετικής απόφασης των αρμόδιων δικαστικών αρχών. Έως τότε και σε αναμονή έκδοσης της σχετικής απόφασης δεν θα προβούμε σε καμία τροποποίηση του προγράμματος δρομολογίων.

Για αλλαγές εισιτηρίων, περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις παρακαλούνται οι επιβάτες να επισκεφθούν το site της AEGEAN www.aegeanair.com και της Olympic Air www.olympicair.com ή να επικοινωνήσουν στα παρακάτω τηλέφωνα:

Για την AEGEAN:

801 1120000 (από σταθερό), 210 6261000 (από κινητό)

Για την Olympic Air:

801 801 0101 (από σταθερό), 210 3550500 (από κινητό)

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διεθνές Αεροδρόμιο Βανκούβερ
ΔΙΕΘΝΗ

Η Air Canada σταματά πτήσεις στην Αβάνα λόγω έλλειψης καυσίμων

Η Air Canada σταματά τις πτήσεις προς Κούβα λόγω έλλειψης καυσίμων, εξαιτίας της διακοπής παραδόσεων πετρελαίου από τις ΗΠΑ. Μεταφέρει πίσω περίπου 3.000 πελάτες, αφού ο ανεφοδιασμός με κηροζίνη διακόπτεται για έναν μήνα.
Επιβατικό αεροπλάνο νύχτα
ΔΙΕΘΝΗ

Η Κούβα ενημερώνει για έλλειψη κηροζίνης στις αεροπορικές από σήμερα

Η Κούβα ανακοίνωσε στις αεροπορικές εταιρείες ότι διακόπτει τον ανεφοδιασμό αεροσκαφών με κηροζίνη για τουλάχιστον έναν μήνα, λόγω ενεργειακής κρίσης που προέκυψε μετά τη διακοπή προμήθειας πετρελαίου από τη Βενεζουέλα.
Αττική Οδός ανισόπεδος κόμβος
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Αλλαγές στην κυκλοφορία στη λεωφόρο Ποσειδώνος στις 4 & 5 Φεβρουαρίου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στη λεωφόρο Ποσειδώνος στις 4-5 Φεβρουαρίου, μεταξύ 10:00-15:00, λόγω έργων ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου, με διακοπές στη δεξιά λωρίδα και στη ΛΕΑ, και στα δύο ρεύματα.
Αεροπλάνο στον ουρανό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

TAP Air Portugal: Λισαβόνα - Αθήνα από 1/7, πέντε πτήσεις την εβδομάδα

Η TAP Air Portugal εγκαινιάζει από 1η Ιουλίου νέο δρομολόγιο Λισαβόνα-Αθήνα με πέντε εβδομαδιαίες πτήσεις. Το καλοκαίρι θα χρησιμοποιείται Airbus A320neo και το χειμώνα Embraer E190, με βολικά ωράρια αναχωρήσεων και αφίξεων.