ΓΔ: 2651.07 -0.76% Τζίρος: 328.32 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Άνθρωπος με ομπρέλα βροχή
Φώτο: Shutterstock

Η πρόγνωση του καιρού για αύριο, την Παρασκευή 30 Μαΐου

Νεφώσεις και βροχές αναμένονται στην Αττική και στην Θεσσαλονίκη, αύριο, την Παρασκευή 30 Μαΐου.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων, τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.΄

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη και, κυρίως στην ανατολική Πελοπόννησο και την Κρήτη, σποραδικές καταιγίδες. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές ενώ στα δυτικά βαθμιαία από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το μεσημέρι στα πελάγη τοπικά 6 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. Θα φθάσει στις περισσότερες περιοχές έως τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου.

 


 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θάλασσα με σύννεφα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Αίθριος με μικρή άνοδος της θερμοκρασίας – Έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο

Καλές καιρικές συνθήκες με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας στα ηπειρωτικά αναμένονται σήμερα, οι άνεμοι θα φτάσουν τα 6 μποφόρ στο Αιγαίο, ενώ πιθανότητα για πρόσκαιρες βροχές υπάρχει για Πελοπόννησο.
Πλημμυρισμένος δρόμος νερού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Κύμη Ευβοίας η περισσότερη βροχή – Νέες συστάσεις Πολιτικής Προστασίας

Ισχυρές βροχές και τοπικές καταιγίδες σημειώθηκαν σήμερα κυρίως σε Εύβοια και Πελοπόννησο, με την Κύμη να καταγράφει 115.6 mm βροχής. Σε Αρκαδία και Αχαΐα οι μετρήσεις ήταν άνω των 75 και 40 mm αντίστοιχα. Συνεχίζονται οι συστάσεις.
Κεραυνός στη θάλασσα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σφοδρή νεροποντή στην Κέρκυρα – Κεραυνός σε πολυκατοικία

Νέα κακοκαιρία με έντονη βροχή, κεραυνούς και χαλάζι έπληξε την Κέρκυρα. Πυρκαγιά ξέσπασε στο Φιγαρέτο από κεραυνό σε πολυκατοικία στο Κανόνι, όμως η Πυροσβεστική την περιόρισε άμεσα στο δώμα του κτιρίου.