ΓΔ: 2615.07 0.25% Τζίρος: 239.11 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη λεωφόρο Ποσειδώνος λόγω έργων, 13-30/11/2025

Από 13 έως 30 Νοεμβρίου 2025 θα γίνουν τμηματικές διακοπές κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Ποσειδώνος (ρεύμα προς Σούνιο), λόγω έργων. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τις υπόλοιπες λωρίδες. Σύσταση για προσοχή στους οδηγούς.

Προσωρινές και τμηματικές διακοπές της κυκλοφορίας θα ισχύσουν στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος της οδού Διαδόχου Παύλου, με κατεύθυνση προς Σούνιο, από τις 13 έως τις 30 Νοεμβρίου 2025, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, κατά το διάστημα των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις εναπομένουσες λωρίδες κυκλοφορίας.

Η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευση από τα συγκεκριμένα σημεία και να ακολουθούν την υφιστάμενη οδική σήμανση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 17 συλλήψεις σε ελέγχους, 2 για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

Συνολικά 17 συλλήψεις πραγματοποίησε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, σε ελέγχους για μέθη, ναρκωτικά, παραβάσεις αδειών και κλοπές. Κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης και βρέθηκαν όπλα ρέπλικα, ενώ συνελήφθησαν και δύο αλλοδαποί για ναρκωτικά.
Σημαία του Περού
ΔΙΕΘΝΗ

Τροχαίο στο Περού με 13 νεκρούς και 4 τραυματίες

Τουλάχιστον 13 νεκροί, ανάμεσά τους και παιδιά, σε σύγκρουση βαν με ακινητοποιημένη νταλίκα κοντά στην Πολπάτα του Κούσκο, Περού. Τέσσερις τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της Αρεκίπα, σύμφωνα με την αστυνομία.
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκιδική: Στο «Παπαγεωργίου» τραυματίας οδηγός μηχανής μετά από τροχαίο

Τροχαίο σημειώθηκε στις 10:40 στον δρόμο Ολυμπιάδας-Σταυρού, Χαλκιδικής, όταν μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με όχημα. Ο οδηγός της μηχανής τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Η Τροχαία ερευνά τα αίτια του ατυχήματος.
Σύγκρουση αυτοκινήτου δρόμος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σέρρες: Μητέρα και γιος νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα στην Παλαιοκώμη

Θύματα του θανατηφόρου τροχαίου στην Παλαιοκώμη Σερρών νωρίς το πρωί της Παρασκευής είναι μια 46χρονη μητέρα και ο 24χρονος γιος της, που εργάζονταν στην περιοχή. Το ΙΧ τους συγκρούστηκε με φορτηγό υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Σύγκρουση αυτοκινήτων δρόμου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στις Σέρρες: Δύο νεκροί σε μετωπική ΙΧ με φορτηγό

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν σε σφοδρό τροχαίο μεταξύ ΙΧ και φορτηγού νωρίς το πρωί στην περιοχή Παλαιοκώμης Σερρών, στον δρόμο Αμφίπολης-Δράμας. Ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Δράμας.