ΓΔ: 2236.24 -0.47% Τζίρος: 240.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Τραμ Νέος Κόσμος
Φώτο: Shutterstock

Αλλαγές στην κυκλοφορία της Γραμμής 7 του Τραμ

Λόγω εργασιών κατεδάφισης στην Ομηρίδου Σκυλίτση, η Γραμμή 7 του Τραμ θα τερματίζει στη στάση ΣΕΦ. Τα δρομολόγια θα γίνονται στο τμήμα Ασκληπιείο Βούλας-ΣΕΦ-Ασκληπιείο Βούλας, για πέντε Σαββατοκύριακα.

Λόγω προγραμματισμένων εργασιών κατεδάφισης επί της οδού Ομηρίδου Σκυλίτση, τίθενται σε ισχύ προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 7 του Τραμ, που συνδέει το Ασκληπιείο Βούλας με την Ακτή Ποσειδώνος στον Πειραιά.

Όπως ανακοίνωσε η ΣΤΑΣΥ, ο τερματικός σταθμός θα είναι η στάση ΣΕΦ, με τα δρομολόγια να πραγματοποιούνται αποκλειστικά στο τμήμα Ασκληπιείο Βούλας – ΣΕΦ – Ασκληπιείο Βούλας.

Περιορισμοί και χρονικά διαστήματα

Οι αλλαγές θα ισχύσουν για πέντε συνεχόμενα Σαββατοκύριακα, συγκεκριμένα:

- Τα Σάββατα 04/04/2026, 18/04/2026, 25/04/2026, 02/05/2026 και 09/05/2026, από τις 06:30 έως τις 10:30 το πρωί.

- Τις Κυριακές 05/04/2026, 19/04/2026, 26/04/2026, 03/05/2026 και 10/05/2026, από τις 07:00 έως τις 11:00 το πρωί.

Η ΣΤΑΣΥ καλεί το επιβατικό κοινό να προγραμματίσει εγκαίρως τις μετακινήσεις του και ζητά την κατανόηση των πολιτών για την προσωρινή αναστάτωση στη λειτουργία του δικτύου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τραμ στον Σύνταγμα
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Ξανά σε λειτουργία η στάση Τραμ «Ζάππειο» - Κανονικά τα δρομολόγια

Από αύριο, Παρασκευή, λειτουργεί ξανά η στάση Τραμ «Ζάππειο» (προς Σύνταγμα) στη νέα της θέση στη Βασιλίσσης Όλγας και η κυκλοφορία επιστρέφει κανονικά σε όλη τη Γραμμή 6 Πικροδάφνη-Σύνταγμα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ.
Τραμ Νέος Κόσμος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Τραμ στις γραμμές 6 και 7 από τη ΣΤΑΣΥ

Αλλαγές στα δρομολόγια του Τραμ στη Γραμμή 6 από 12 έως 14 Μαΐου: τα οχήματα θα τερματίζουν στη στάση «Φιξ» λόγω εργασιών μεταφοράς της στάσης «Ζάππειο» από την οδό Αρδηττού στην Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας.
Κλειστός σταθμός μετρό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρωτομαγιά: Χωρίς Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ λόγω απεργίας

Την Παρασκευή 1η Μαΐου 2026, Μετρό και Τραμ δεν θα λειτουργήσουν λόγω συμμετοχής των εργαζομένων στη 24ωρη απεργία για την Εργατική Πρωτομαγιά. Η κινητοποίηση διαρκεί από την έναρξη έως τη λήξη των δρομολογίων.
Λιμάνι Μυτιλήνης όψη ημέρας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μυτιλήνη: Ολοκληρώθηκε η διαμαρτυρία των κτηνοτρόφων στο λιμάνι

Λήξη είχε το πρωί η κατάληψη της χερσαίας ζώνης στο λιμάνι Μυτιλήνης, μετά την παρέμβαση του Λιμενάρχη και του Αστυνομικού Διευθυντή. Οι κτηνοτρόφοι αποχώρησαν και ξεκίνησε η εκφόρτωση εμπορευμάτων από το πλοίο.