ΓΔ: 888.26 0.63% Τζίρος: 66.20 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

ΕΕΤΤ: Προσοχή στους όρους παράδοσης online αγορών

Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων συνιστά στους καταναλωτές να προσέχουν ιδιαίτερα τους όρους παράδοσης των προϊόντων που αγοράζουν online.

Στις καθυστερήσεις που καταγράφονται στις παραδόσεις προϊόντων από online αγορές αναφέρεται ανακοίνωση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), στην οποία τονίζεται ότι αυτές οφείλονται και στον μεγάλο όγκο που έχει καταγραφεί το τελευταίο διάστημα. 

Παράλληλα συνιστά στους καταναλωτές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στους όρους που ισχύουν για την παράδοση των προϊόντων που έχουν αγοράσει. 

Πιο αναλυτικά στην ανακοίνωση τονίζεται ότι «η ΕΕΤΤ ενημερώνει τους καταναλωτές – πελάτες ηλεκτρονικών καταστημάτων ότι το τελευταίο διάστημα, λόγω της σημαντικής αύξησης των παραγγελιών σε ηλεκτρονικά καταστήματα, παρατηρείται σημαντική καθυστέρηση στην παράδοση προϊόντων από τις εταιρείες ταχυμεταφορών.

Συνιστάται στους καταναλωτές πριν την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής αγοράς να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στους όρους παράδοσης που πρέπει να περιγράφονται στην ιστοσελίδα του καταστήματος (ιδιαίτερα στον αναφερόμενο χρόνο παράδοσης) και να παρακολουθούν τις σχετικές ανακοινώσεις τόσο των ηλεκτρονικών καταστημάτων, όσο και των παρόχων υπηρεσιών ταχυμεταφορών».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

taxudromio-apostoli-gramma-dema
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Δέκα συμβουλές προς τους καταναλωτές-χρήστες ταχυδομικών υπηρεσιών

Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων δίνει δέκα συμβουλές με αφορμή την περίοδο των Χριστουγέννων και λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές συνθήκες λόγω της πανδημίας του Covid -19.
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Άνοιξε η πλατφόρμα του ΥΠΑΙΘ για την υποβολή των μηχανογραφικών

Κατά τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού, οι υποψήφιοι θα μπορούν να επιλέξουν τα τμήματα εκείνα, για τα οποία ο μέσος όρος των βαθμολογικών επιδόσεών τους είναι ίσος ή μεγαλύτερος από την ελάχιστη βάση εισαγωγής κάθε τμήματος.
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων χορήγησης voucher για βρεφονηπιακούς σταθμούς

Το voucher που θα χορηγηθεί στους ωφελούμενους είναι ύψους 180 ευρώ/μήνα, ενώ πρόκειται να το λάβουν υπάλληλοι, μόνιμοι και αορίστου χρόνου του Δημοσίου, όσο και μισθωτοί αυτοαπασχολούμενοι στον ιδιωτικό τομέα.