ΓΔ: 912.33 0.05% Τζίρος: 280.85 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

120 ΔΟΣΕΙΣ

xatzitheodosiou

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Η αγορά χρειάζεται τις 120 δόσεις για εξόφληση των οφειλών

Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών τονίζει πως συνεχίζεται αδιάκοπο το μπαράζ ανατιμήσεων σε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες με νοικοκυριά και επιχειρήσεις να βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο. Ποιες ενέργειες χρειάζεται να γίνουν ακόμα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Κούρεμα» 30% - 100% και για το 2021 στην προκαταβολή φόρου

Το οικονομικό επιτελείο σχεδιάζει να διατηρήσει το μέτρο της μείωσης προκαταβολής φόρου για τις επιχειρήσεις που είχαν μείωση τζίρου πάνω από 5%. Τι θα γίνει με ηλεκτρονικές αποδείξεις, τεκμήρια και χρέη.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μέτρο για αποτροπή μαζικών κατασχέσεων από την εφορία

Τελευταία ευκαιρία δίνει το υπουργείο Οικονομικών σε όσους έχουν «κόκκινα» δάνεια με εγγύηση Δημοσίου και θα κληθούν να τα ρυθμίσουν έως και σε 120 δόσεις για να αποφύγουν τα μέτρα αναγκαστικής είσπραξης από την εφορία.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επαναρρύθμιση οφειλών σε 120 δόσεις ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθήνας προτείνει στη ρύθμιση αυτή να ενταχθούν οφειλές που δεν είχαν ρυθμιστεί στο παρελθόν και άλλες που έχουν ήδη χαθεί. Να παραμείνει ενεργή η πάγια ρύθμιση των 24 δόσεων.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μαζική συμμετοχή στις 120 δόσεις, αιτήσεις για ρύθμιση χρεών 7,1 δισ.

Ένας στους τρεις οφειλέτες έχει υπαχθεί στη ρύθμιση, το 70% των αιτήσεων προήλθαν από οφειλέτες με μικρά χρέη, έως 500 ευρώ. Για ιδιαίτερα θετικό απολογισμό κάνει λόγο το υπουργείο Οικονομικών.