120 ΔΟΣΕΙΣ

Μέτρο για αποτροπή μαζικών κατασχέσεων από την εφορία

Τελευταία ευκαιρία δίνει το υπουργείο Οικονομικών σε όσους έχουν «κόκκινα» δάνεια με εγγύηση Δημοσίου και θα κληθούν να τα ρυθμίσουν έως και σε 120 δόσεις για να αποφύγουν τα μέτρα αναγκαστικής είσπραξης από την εφορία.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επαναρρύθμιση οφειλών σε 120 δόσεις ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθήνας προτείνει στη ρύθμιση αυτή να ενταχθούν οφειλές που δεν είχαν ρυθμιστεί στο παρελθόν και άλλες που έχουν ήδη χαθεί. Να παραμείνει ενεργή η πάγια ρύθμιση των 24 δόσεων.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μαζική συμμετοχή στις 120 δόσεις, αιτήσεις για ρύθμιση χρεών 7,1 δισ.

Ένας στους τρεις οφειλέτες έχει υπαχθεί στη ρύθμιση, το 70% των αιτήσεων προήλθαν από οφειλέτες με μικρά χρέη, έως 500 ευρώ. Για ιδιαίτερα θετικό απολογισμό κάνει λόγο το υπουργείο Οικονομικών.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τελευταία ημέρα για 120 δόσεις, ρυθμίστηκαν οφειλές 3,85 δισ.

Ρίχνει αυλαία η πλατφόρμα για υπαγωγή στη ρύθμιση των 120 δόσεων μετά και την παράταση που έδωσε η κυβέρνηση με περίπου 310.000 φυσικά και νομικά πρόσωπα να έχουν ρυθμίσει οφειλές που υπερβαίνουν τα 3,85 δισ. ευρώ.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τι ανακοίνωσε το ΥΠΟΙΚ για την 7ήμερη παράταση της ρύθμισης των 120 δόσεων

Παρατείνεται για μια εβδομάδα η δυνατότητα υπαγωγής στην ευνοϊκή ρύθμιση των 120 δόσεων καθώς μέχρι στιγμής περισσότεροι από 380.000 οφειλέτες έχουν ενταχθεί, ρυθμίζοντας οφειλές ύψους 3,3 δισ. ευρώ.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μόνο επτά μέρες παράταση για τις 120 δόσεις

Όπως ανακοίνωσε ο Γιάννης Βρούτσης, το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης αποφάσισε να προχωρήσει σε επταήμερη παράταση της ρύθμισης των 120 δόσεων, ενώ το Οικονομικό Επιμελητήριο ζητούσε ως το τέλος του έτους.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζητούν παράταση της προθεσμίας για την υπαγωγή στις 120 δόσεις

Την παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για την υπαγωγή στη ρύθμιση των 120 δόσεων ζητάει με επιστολή τόσο το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος όσο και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Οικονομολόγων Ελέυθερων Επαγγελματιών.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

120 δόσεις: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για όσους είχαν ενταχθεί στη παλιά ρύθμιση

Άνοιξε η ηλεκτρονική εφαρμογή για την ένταξη στη νέα βελτιωμένη ρύθμιση των 120 δόσεων και για όσους είχαν ενταχθεί στην αρχική μορφή της. Διαβάστε αναλυτικά ποιες είναι οι νέες δυνατότητες που προσφέρονται στη διάθεση των οφειλετών.