ΓΔ: 1381.2 -1.39% Τζίρος: 85.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:33:31 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

120 ΔΟΣΕΙΣ

«Λίφτινγκ» εξετάζεται στις ρυθμίσεις χρεών, έχουν ενταχθεί μόνο 30.000

Ένα μήνα πριν την εκπνοή της προθεσμίας για την υποβολή αιτήσεων για τις δύο νέες ρυθμίσεις οφειλών, το ενδιαφέρον παραμένει υποτονικό και το υπουργείο Οικονομικών εξετάζει χαλάρωση των κριτηρίων ένταξης.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μόνο 10.500 αιτήσεις για τις νέες ρυθμίσεις «κόκκινων» χρεών στην εφορία

Ενώ οι δυνητικά δικαιούχοι υπολογίζονται σε περίπου 200.000, ο αριθμός των αιτήσεων παραμένει πολύ χαμηλός. Τα στελέχη του οικονομικού επιτελείου εκτιμούν ότι θα αυξηθεί ως την εκπνοή προθεσμίας στις 31 Ιουλίου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πρόσκληση σε... ρύθμιση από την εφορία με mail σε 200.000 οφειλέτες

Με τα μηνύματα, η ΑΑΔΕ θα ενημερώνει τους φορολογούμενους για τις προϋποθέσεις και το χρονοδιάγραμμα αναβίωσης των ρυθμίσεων και για τα ευεργετήματα που θα έχουν σε περίπτωση διακανονισμού των «κόκκινων» χρεών τους.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ρύθμιση σε έως 120 δόσεις για τις οφειλές από δάνεια με εγγύηση Δημοσίου

Νέα τροπολογία για τις οφειλές από επιχειρηματικά δάνεια και δάνεια φυσικών προσώπων τα οποία χορηγήθηκαν με την εγγύηση του Δημοσίου, αλλά σταμάτησαν να εξυπηρετούνται και έγιναν απαιτητά έως την 1η Φεβρουαρίου 2023.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ευνοϊκή ρύθμιση έως και σε 72 δόσεις για χρέη της ενεργειακής κρίσης

Προβλέπεται τμηματική αποπληρωμή των χρεών προς την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία που δημιουργήθηκαν από το καλοκαίρι του 2021 που ξέσπασε η ενεργειακή κρίση μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2022.
Foroi, Forologia, Diloseis
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Με αυστηρούς όρους θα επανέλθουν οι ευνοϊκές ρυθμίσεις στην εφορία

Οι παλαιότερες ρυθμίσεις σε 36 έως και 120 δόσεις θα αναβιώσουν μόνο για τους φορολογούμενους που θα πληρώσουν όσες δόσεις έχουν χάσει. Εντός της εβδομάδας οι αποφάσεις για νέες παροχές 1 δισ. ευρώ.
EURO, EVRO
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αναβίωση των 120 δόσεων για τα χρέη στην Εφορία εξετάζει η κυβέρνηση

Σχεδιάζονται μέτρα, που από την μία θα στηρίζουν το διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών και από την άλλη θα επαναφέρουν την δυνατότητα ένταξης σε παλαιές ρυθμίσεις που χάθηκαν λόγω του υψηλού πληθωρισμού το τελευταίο διάστημα.
xatzitheodosiou
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Η αγορά χρειάζεται τις 120 δόσεις για εξόφληση των οφειλών

Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών τονίζει πως συνεχίζεται αδιάκοπο το μπαράζ ανατιμήσεων σε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες με νοικοκυριά και επιχειρήσεις να βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο. Ποιες ενέργειες χρειάζεται να γίνουν ακόμα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Κούρεμα» 30% - 100% και για το 2021 στην προκαταβολή φόρου

Το οικονομικό επιτελείο σχεδιάζει να διατηρήσει το μέτρο της μείωσης προκαταβολής φόρου για τις επιχειρήσεις που είχαν μείωση τζίρου πάνω από 5%. Τι θα γίνει με ηλεκτρονικές αποδείξεις, τεκμήρια και χρέη.