ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Στα ράφια της ΑΒ Βασιλόπουλος το Γάλα του Καταναλωτή

Το νέο γάλα θα διατίθεται με προτεινόμενη τιμή 1,53 ευρώ. Στόχος του εγχειρήματος είναι να συμβάλλει στη στήριξη των παραγωγών, στην ανάπτυξη του αγροδιατροφικού τομέα και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μοιράζει 3 εκατ. μπόνους στους εργαζομένους η ΑΒ Βασιλόπουλος

Επιβραβεύοντας τους εργαζομένους των σουπερ μάρκετ που βρίσκονται στη πρώτη γραμμή για την εξυπηρέτηση των πολιτών στις δύσκολες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η επιδημία του κορονοϊού, η ΑΒ Βασιλόπουλος θα διαθέσει ένα επιπλέον μπόνους στους 13.575 εργαζομένους της.
olive_oil
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το ελαιόλαδο από την Κρήτη που άνοιξε την αγορά της Κίνας

Η παρουσία της Τerra Creta στη κινεζική αγορά άρχισε το 2015 και σε διάστημα έξι χρόνων έχει πετύχει να επεκτείνει το δίκτυό της σε περισσότερα από 30 μεγάλα αστικά κέντρα με διαρκώς αυξανόμενες πωλήσεις.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΑΒ Βασιλόπουλος: Μικρά καταστήματα για επέκταση στην περιφέρεια

Δύο νέα καταστήματα θέτει σε λειτουργία η ΑΒ Βασιλόπουλος μέσα στις προσεχείς ημέρες με κοινό παρονομαστή το μικρό μέγεθος. Το φετινό επενδυτικό budget αναμένεται να διατηρηθεί σε περίπου 50 - 60 εκατ. ευρώ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Βασιλόπουλος: Δεν υπάρχει «εσωτερικός έλεγχος» από την Delhaize

Διαψεύδει ρητά και κατηγορηματικά η ΑΒ Βασιλόπουλος τα δημοσιεύματα που κάνουν αφορά σε διενέργεια εκτεταμένου εσωτερικού ελέγχου σε όλες τις λειτουργίες της εταιρείας από την μητρική, Ahold Delhaize.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ανοδικό γύρισμα τζίρου - κερδών για την ΑΒ Βασιλόπουλος

Βελτίωση μεγεθών της αλυσίδας σούπερ μάρκετ σε σχέση με τα προηγούμενα τρίμηνα καταγράφει ο μητρικός όμιλος Ahold Delhaize. Πρώτη προτεραιότητα για την ΑΒ Βασιλόπουλος η διασφάλιση πιστότητας των καταναλωτών.