ΓΔ: 1410.68 -1.93% Τζίρος: 71.29 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:26:30 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΑΓΟΡΑ

ΑΓΟΡΕΣ

Νέα ιστορικά υψηλά στις διεθνείς αγορές παρά τους κινδύνους της γεωπολιτικής

Αυξημένη διάθεση για ανάληψη ρίσκου επικράτησε στην παγκόσμια επενδυτική κοινότητα, σε μηνιαίο επίπεδο, παρά την πτώση των τελευταίων ημερών του Μαΐου, με τις μετοχικές αγορές να καταγράφουν σημαντικά κέρδη.
Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, Ελευθέριος Βενιζέλος
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το αεροδρόμιο της Αθήνας στην κορυφή της Ευρώπης και με νέους προορισμούς

Τα βραβεία Routes είναι μοναδικά στο είδος τους, καθώς η ψήφος και η διαδικασία απόφασης ανήκουν αποκλειστικά στις αεροπορικές εταιρείες, οι οποίες επιβραβεύουν την αριστεία στην αεροπορική ανάπτυξη παγκοσμίως.
KPMG
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

KPMG: 3 στους 4 αισθάνονται συναισθηματικά ασφαλείς στην εργασία τους

Οι παράγοντες που ανέδειξαν οι εργαζόμενοι ότι επηρεάζουν περισσότερο το αίσθημα της ψυχολογικής τους ασφάλειας, κατά σειρά προτεραιότητας, είναι: εμπιστοσύνη, αναγνώριση, υποστήριξη.
desfa_revithousa
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΕΣΦΑ: Αυξημένη η κατανάλωση φυσικού αερίου το α' τρίμηνο του 2024

Η κατανάλωση φυσικού αερίου από τους ηλεκτροπαραγωγούς αυξήθηκε κατά 29,5% ενώ οι ΗΠΑ εξακολουθούν να αποτελούν τη βασική πηγή προμήθειας της χώρας με LNG, με ποσοστό 65,51% επί των συνολικών εισαγωγών LNG.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θ. Τζούρος (Πειραιώς): Υπάρχει ανάγκη για νέες διασυνδέσεις στη χώρα μας

«Κρίσιμο είναι να προχωρήσει και η εγκατάσταση συστημάτων μπαταριών ώστε να αμβλυνθούν οι αιχμές της παραγωγής κατά τις μεσημβρινές ώρες και να αποφευχθούν διευρυμένες περικοπές στην παραγωγή των ΑΠΕ» ανέφερε ο κ. Τζούρος.
ΑΓΟΡΕΣ

Ρεκόρ 15ετίας στον τζίρο του ΧΑ με είσοδο ξένων κεφαλαίων

Η ελληνική χρηματιστηριακή αγορά, στο κλείσιμο του τριμήνου βρίσκεται στην ένατη θέση των αποδόσεων παγκοσμίως, μεταξύ των διεθνών αγορών, υποχωρώντας από την τέταρτη θέση που ήταν στο πρώτο δίμηνο.
katatheseis, Apotamieysi, Xrima
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το 60% των πολιτών δηλώνει απαισιόδοξο για το μέλλον της οικονομίας

Σημαντικά ευρήματα υπάρχουν και για την ακρίβεια, την επιχειρηματικότητα, το πρόβλημα στέγης, τα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος, τις αγροτικές διεκδικήσεις καθώς και ενδιαφέροντα συμπεράσματα για τις ευρωεκλογές.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Το κέντρο της πόλης πρέπει να γίνει προσπελάσιμο

«Το πρωί μπορεί να είμαστε επαγγελματίες για να βγάλουμε το ψωμί μας, όμως τις υπόλοιπες ώρες γινόμαστε πολίτες που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το δημόσιο χώρο» τόνισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης.