ΓΔ: 893.24 -1.42% Τζίρος: 68.52 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:43:12 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΑΓΟΡΑ

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Θα ζητήσουμε άρση του ραντεβού ανά κατάστημα

Τη στήριξη των επιχειρήσεων του λιανεμπορίου ζητά ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελετηρίου Αθηνών, αναφέροντας συγχρόνως ότι οι μισές επιχειρήσεις στην Αθήνα παρέμειναν κλειστές τις δύο πρώτες μέρες επανεκκίνησης της αγοράς.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΣΕΕ: Τετραπλάσιος ο αντίκτυπος της πανδημίας σε σχέση με την κρίση

Το μέλλον της αγοράς αλλά και της εργασίας στο λιανεμπόριο, μετά το πέρας της πανδημίας, ήταν στο επίκεντρο της εκδήλωσης που διοργάνωσε η ΕΣΕΕ, παρουσιάζοντας παράλληλα την έκθεση για το 2020.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ομαλή η επανεκκίνηση στο εμπόριο με αρρυθμίες στα πολυκαταστήματα

Χωρίς φαινόμενα συνωστισμού η πρώτη ημέρα λειτουργίας μετά το lockdown. Σύγχυση με τους κανόνες για τα πολυκαταστήματα, πρόστιμο στο Notos. Όριο 30' στους καταναλωτές θέτουν ορισμένες αλυσίδες.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Άνοιγμα της αγοράς στις 5 Απριλίου ζητούν επιτακτικά οι έμποροι

Κορυφώνονται οι πιέσεις στην κυβέρνηση για να αποφευχθεί άλλη μια αναβολή με υψηλό κόστος. Ασφυκτικό πρόβλημα ρευστότητας σε μικρές επιχειρήσεις, χρειάζονται άμεση ενίσχυση για τα εμπορεύματα της θερινής σεζόν.
Euros, Money, xrhmata, nomismata
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μέτρα στήριξης με αυτόματο «κόφτη» όταν ανοίγουν οι επιχειρήσεις

Το οικονομικό επιτελείο θα ανακοινώσει συνέχιση παραδοσιακών παρεμβάσεων στήριξης επιχειρήσεων, που όμως θα σταματούν αμέσως μόλις τίθενται και πάλι σε λειτουργία. Μεγάλη δαπάνη, έως 350 εκατ., για το δώρο Πάσχα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Δεν επιτρέπονται άλλες καθυστερήσεις στο άνοιγμα

Τις εκτιμήσεις του για κλείσιμο 200.000 επιχειρήσεων το προσεχές διάστημα, έκανε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, τονίζοντας ότι δεν ευθύνεται το λιανεμπόριο για την αύξηση των κρουσμάτων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πρόστιμα «φωτιά» από Δευτέρα αν δεν τηρούνται τα μέτρα: Από 150 ως 100.000 ευρώ

Βαριές «καμπάνες» περιμένουν από Δευτέρα καταναλωτές και επιχειρήσεις που θα παραβιάζουν τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, με βάση την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.