ΓΔ: 873.57 1.18% Τζίρος: 46.36 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:16:41 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΑΓΟΡΑ

adonis georgiadis-anaptyxis-katastimata
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γεωργιάδης: Η αύξηση του κατώτατου είναι ένας επιπλέον μισθός τον χρόνο

Ο υπουργός Ανάπτυξης αναφέρθηκε στην ακρίβεια που πλήττει τις οικογένειες, καθώς και για την αισχροκέρδεια στην αγορά. Επίσης σχολίασε την αύξηση στον κατώτατο μισθό από 1η Μαΐου.
adonis georgiadis-anaptyxis-katastimata
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γεωργιάδης: Μετά τα σούπερ μάρκετ έρχονται πρόστιμα σε βενζινάδικα

Τι είπε ο υπουργός Ανάπτυξης για τους ελέγχους που συνεχίζονται και θα επεκταθούν αλλά και για το αν υπάρχουν ελλείψεις σε συγκεκριμένη κατηγορία τροφίμων όπως το ηλιέλαιο, το αλεύρι, κ.α.
Moneyreview-agora
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δεν επηρεάζονται ως τώρα οι εισπράξεις «κόκκινων» δανείων από την κρίση

Οι επικεφαλής τριών εταιρειών διαχείρισης δανείων δεν βλέπουν προς το παρόν αρνητική επίδραση στην εισπραξιμότητα από την έξαρση του πληθωρισμού και την πίεση στα εισοδήματα.
ΑΠΟΨΕΙΣ

Πόλεμος και χρηματιστήρια: Ποιες μετοχές αγοράζονται σήμερα και γιατί

Η επενδυτική ψυχολογία σε δύσκολες περιόδους χρηματοοικονομικών κρίσεων επιβάλλει να παραμένουμε ψύχραιμοι και να μη μας πανικοβάλλουν οι έντονες διακυμάνσεις των μετοχών. Γράφει ο Δημήτρης Πασχαλέρης*.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γεωργιάδης: Πώς θα λειτουργήσει το πλαφόν κέρδους σε καύσιμα και προϊόντα

Ο υπουργός Ανάπτυξης σημείωσε πως «δεν θα μπει αόριστα πλαφόν στο περιθώριο κέρδους» και πρόσθεσε: «Γενικά όλες οι επιχειρήσεις να καταλάβουν ότι πρέπει να βάλουν πλάτη αυτή τη δεδομένη συγκυρία».
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Β. Κορκίδης: Αυτός είναι ο «δεκάλογος» του νέου ενσυνείδητου καταναλωτή

Όπως σημειώνει ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ: «Ο δεκάλογος του νέου ενσυνείδητου καταναλωτή, τον εμφανίζει με άλλο τρόπο σκέψης που καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την αγοραστική συμπεριφορά του.