ΓΔ: 2225.74 -2.63% Τζίρος: 330.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Χρηματιστήριο Αθηνών εσωτερικό
Ο εσωτερικός χώρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών με ηλεκτρονικές οθόνες και δείκτες μετοχών.

Εκτός λειτουργίας παραμένει το Χρηματιστήριο Αθηνών

Δεν απέδωσαν οι προσπάθειες για την επίλυση του τεχνικού προβλήματος και την εκκίνηση της συνεδρίασης στις 12.30. Δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του προβλήματος.

Εκτός λειτουργίας παραμένει το Χρηματιστήριο Αθηνών καθώς οι προσπάθειες για την επίλυση του τεχνικού προβλήματος και την έναρξη της συνεδρίασης στις 12.30 δεν είχαν θετικό αποτέλεσμα. 

Νωρίτερα το Business Daily είχε αναφέρει:

Εκτός λειτουργίας είναι το Χρηματιστήριο Αθηνών πρώτη ημέρα λειτουργίας της αγοράς παραγώγων του Χρηματιστηρίου Ενέργειας. Δεν έχει γίνει γνωστό εάν πρόκειται για πρόβλημα στο σύστημα που δεν επιτρέπει την διενέργεια συναλλαγών ή υπάρχει πρόβλημα στη μετάδοση των δεδομένων.

Σημειώνεται ότι το 85% των εργαζομένων του ΧΑ εργάζονται εξ αποστάσεως στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού της επιδημίας, ενώ πραγματοποιήθηκαν δυο επιτυχείς προσομοιώσεις εικονικών συναλλαγών τις προηγούμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με άνοδο 5,68% στις 555,13 μονάδες στον απόηχο της ιδιαίτερα θετικής εξέλιξης για την Ελλάδα, της ένταξης των ελληνικών ομολόγων στο νέο έκτακτο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

MSCI
ΑΓΟΡΕΣ

Οι ελκυστικές αποτιμήσεις του ΧΑ και τα «στοιχήματα« για τον MSCI Greece

Η διόρθωση στο Χ.Α. φέρνει ελκυστικές αποτιμήσεις, αλλά η επικείμενη αναδιάρθρωση του MSCI Greece και η αναβάθμιση του ΧΑ το 2027 δημιουργούν αβεβαιότητα για το ισοζύγιο εισροών - εκροών κεφαλαίων.
πτώση χρηματιστηρίου
ΑΓΟΡΕΣ

ΧΑ: Βαθαίνει η διόρθωση με ρευστοποιήσεις σε τράπεζες, ανησυχία για Μ. Ανατολή

Το ΧΑ υποχωρεί 2,38% στις 2.231,60 μονάδες, με τον τραπεζικό δείκτη στο -3,95%, με τους επενδυτές να προχωρούν σε διασφάλιση κερδών πριν το Πάσχα. Η αβεβαιότητα ρίχνει και τις ευρωαγορές, ενώ ενισχύεται το πετρέλαιο.