ΓΔ: 825.02 0.95% Τζίρος: 57.47 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: ΑΠΕ

Εκτός λειτουργίας παραμένει το Χρηματιστήριο Αθηνών

Δεν απέδωσαν οι προσπάθειες για την επίλυση του τεχνικού προβλήματος και την εκκίνηση της συνεδρίασης στις 12.30. Δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του προβλήματος.

Εκτός λειτουργίας παραμένει το Χρηματιστήριο Αθηνών καθώς οι προσπάθειες για την επίλυση του τεχνικού προβλήματος και την έναρξη της συνεδρίασης στις 12.30 δεν είχαν θετικό αποτέλεσμα. 

Νωρίτερα το Business Daily είχε αναφέρει:

Εκτός λειτουργίας είναι το Χρηματιστήριο Αθηνών πρώτη ημέρα λειτουργίας της αγοράς παραγώγων του Χρηματιστηρίου Ενέργειας. Δεν έχει γίνει γνωστό εάν πρόκειται για πρόβλημα στο σύστημα που δεν επιτρέπει την διενέργεια συναλλαγών ή υπάρχει πρόβλημα στη μετάδοση των δεδομένων.

Σημειώνεται ότι το 85% των εργαζομένων του ΧΑ εργάζονται εξ αποστάσεως στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού της επιδημίας, ενώ πραγματοποιήθηκαν δυο επιτυχείς προσομοιώσεις εικονικών συναλλαγών τις προηγούμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με άνοδο 5,68% στις 555,13 μονάδες στον απόηχο της ιδιαίτερα θετικής εξέλιξης για την Ελλάδα, της ένταξης των ελληνικών ομολόγων στο νέο έκτακτο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης. 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Stocks, Markets, Xrimatistirio, Agores
ΑΓΟΡΕΣ

Ισχυρή ώθηση στο Χρηματιστήριο από τα στοιχεία - έκπληξη για το ΑΕΠ

Η μικρότερη από το αναμενόμενο ύφεση το 2020 επέτρεψε στο Γενικό Δείκτη να «αναρριχηθεί» στις 825 μονάδες αν και παρέμεινε σε μέτρια επίπεδα η αξία των συναλλαγών. Προβληματίζει η διεθνής αβεβαιότητα στις αγορές.
Stocks, Markets, Xrimatistirio, Agores
ΑΓΟΡΕΣ

Κράτησε θετικό πρόσημο ο Γ. Δείκτης, αισθητή κάμψη των συναλλαγών

Η αγορά «χωνεύει» τα υψηλότερα επίπεδα τιμών και η μείωση της αξίας των συναλλαγών κοντά στα 50 εκατ. ευρώ δείχνει ότι εξαντλούνται οι δυνάμεις για συνέχιση της ανοδικής κίνησης. Ξεχώρισε στη συνεδρίαση η μετοχή της Viochalco.