ΓΔ: 2661.3 -0.99% Τζίρος: 4,264.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:35:04
short selling

Η Millennium σορτάρει την Alpha Bank, η AKO Capital αυξάνει στη Metlen

Η Millennium International Management έχει ανοίξει short θέση στη μετοχή της Alpha Bank της τάξης του 0,55261%. Η AKO Capital αύξησε τη θέση της στη Metlen στο 0,78629%. Η Qube Research & Technologies Limited διατηρεί 0,61276%

Επιβεβαιώνεται η εκτίμηση κάποιων αναλυτών αναφορικά με τις short θέσεις. Όπως σημείωναν το προηγούμενο διάστημα, είναι λογικό μετά από τέτοια άνοδο της αγοράς, κάποιοι να ποντάρουν και σε διόρθωση. 

Έτσι σήμερα έγινε γνωστό πως η Millennium International Management έχει ανοίξει short θέση στη μετοχή της Alpha Bank. Το εν λόγω fund έχει ανοίξει αντίστοιχη θέση και το 2012 στη μετοχή, ενώ πρόσφατα είχε πάρει ανάλογη θέση και στη Metlen. 

Η short θέση στην Alpha Bank είναι της τάξης του 0,55261%. 

Επιπλέον η AKO Capital αύξησε τη θέση της στη Metlen στο 0,78629% πουλώντας και άλλες μετοχές στη χθεσινή συνεδρίαση, όπου η μετοχή είχε μεγάλη άνοδο. Η προηγούμενη θέση ήταν στο 0,69217%. 

Δεν υπάρχει αλλαγή θέσης στην Bally’s Intralot και η Qube Research & Technologies Limited διατηρεί 0,61276%. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Agores, Metoxes, Stocks, Xrimatistiria, Markets, bonds, omologa
ΑΓΟΡΕΣ

Όσα δεν είδατε στην πιο κρίσιμη συνεδρίαση του Χ.Α. των τελευταίων 13 ετών

Επειτα από 13 χρόνια το ελληνικό χρηματιστήριο επιστρέφει στις ανεπτυγμένες αγορές. Οι μεγάλοι ξένοι διαχειριστές που ακολουθούν τους δείκτες, έπρεπε να αναδιατάξουν τις θέσεις τους οδηγώντας τον τζίρο σε ιστορικό ρεκόρ.
Metoxes, Agores, Xrimatistirio, Stocks
ΑΓΟΡΕΣ

D-Day για τη Euronext Athens – H μεγάλη μετάβαση και ο φόβος των χρηματιστών

«Μην ενοχλείτε μετά τις 15:00». Αυτό ήταν το μήνυμα στελέχους κορυφαίας χρηματιστηριακής σε μεγάλους πελάτες, καθώς περιμένουν πολύ μεγάλες εντολές από εκείνη την ώρα και μέχρι και το κλείσιμο. Εκτιμήσεις για ροές 9 δισ.