ΓΔ: 2585.26 -0.66% Τζίρος: 92.08 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:43:38
Χρηματιστήρια, Αγορές
Φωτο: Χρηματιστήρια, Αγορές. Credit: Shutterstock

Galaxy Cosmos Mezz: Κουπόνια 1,2 εκατ. ευρώ από τη Galaxy IV

Κουπόνια 1,2 εκατ. ευρώ από ομολογίες της Galaxy IV εισέπραξε η Galaxy Cosmos Mezz, η οποία επικαιροποίησε και τα οικονομικά στοιχεία για τέσσερις τιτλοποιήσεις.

Πληρωμές κουπονιών ύψους 1,2 εκατ. ευρώ από τις ομολογίες της Galaxy IV Funding DAC έλαβε η Galaxy Cosmos Mezz PLC στις 30 Οκτωβρίου 2026. Παράλληλα, η Εταιρεία ενισχύει την ενημέρωση των επενδυτών, δημοσιοποιώντας επικαιροποιημένα οικονομικά στοιχεία για τις τιτλοποιήσεις Cosmos, Galaxy II, Galaxy IV και Orion.

Η ανακοίνωση 

Βάση της τακτικής ενημέρωσης των επενδυτών, παρέχονται οι ακόλουθες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία Galaxy Cosmos Mezz PLC (η "Εταιρεία"): 

1. Στις 30 Οκτωβρίου του 2026, η Εταιρεία έλαβε πληρωμές κουπονιών ύψους €1.2 εκατομμυρίων από τις ομολογίες μεσαίας εξοφλητικής προτεραιότητας που εκδόθηκαν από την Galaxy IV Funding DAC. 

2. Με σκοπό την ενίσχυση των γνωστοποιήσεων προς την αγορά, η Εταιρεία έχει ενημερώσει το αρχείο με όλες τις οικονομικές πληροφορίες που έχουν διαβιβαστεί στην Εταιρεία σχετικά με τις ομολογίες μεσαίας εξοφλητικής προτεραιότητας των τιτλοποιήσεων Cosmos, Galaxy II, Galaxy IV και Orion (από κοινού οι "Συναλλαγές Τιτλοποίησης"), το οποίο μπορεί να βρεθεί στην ιστοσελίδα της Εταιρείας www.galaxycosmosmezz.com.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Galaxy Cosmos Mezz: Στις 20/12 η καταβολή της επιστροφής κεφαλαίου

Το συνολικό ποσό μετρητών που κατόπιν μείωσης του εκδομένου μετοχικού κεφαλαίου θα επιστραφεί στους μετόχους που θα είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο της Εταιρείας κατά την Ημερομηνία Προσδιορισμού Δικαιούχων (Record Date) ανέρχεται σε Ευρώ 9.250.539,8496.
ΑΓΟΡΕΣ

Coca-Cola HBC: Εκτιμήσεις για καλό γ' τρίμηνο ωθούν τη μετοχή προς τα ιστορικά υψηλά

Κοντά στα ιστορικά υψηλά κινείται η μετοχή της Coca-Cola HBC, με τους αναλυτές να προβλέπουν αύξηση εσόδων 8,7% στο γ΄ τρίμηνο. Στο επίκεντρο οι στόχοι για το 2026 και η εξαγορά στην Αφρική.