ΓΔ: 1204.98 0.41% Τζίρος: 11.86 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:32:41 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

GALAXY COSMOS MEZZ

Xrimatistirio, Markets, Stocks, Metoxes
MARKET MAKER

Το profit taking στο ΧΑ, τα νέα υψηλά των mezz, οι αντοχές ΕΥΡΩΒ - ΕΤΕ και η ΜΟΗ

Οι ρευστοποιήσεις σε χαρτιά που είχαν «τρέξει» τις προηγούμενες ημέρες αλλά και σε μετοχές που δεν είχαν «τρέξει», το νέο άλμα για Sunrise και Galaxy, η καλή εικόνα Eurobank - Εθνικής, ανόδου συνέχεια για ΕΕΕ και οι νέες πιέσεις στη Motor Oil.
MARKET MAKER

Άνοδος μίνι έκπληξη, το πάρτι στα mezz, το ξέσπασμα Ελλάκτωρ και η συνέχεια

Το γλυκό κλείσιμο του ΧΑ, η ηρεμία στις ξένες αγορές, η θετική αντίδραση στα αποτελέσματα της Φουρλής, οι νέες συζητήσεις για Άκτωρ και το άλμα της Ελλάκτωρ, η εκτίναξη σε ιστορικά υψηλά των mezz και το ξεκίνημα της Austriacard.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Τα «φάουλ» της Coca Cola HBC, η αντίδραση των mezz και οι έρευνες στην Κρήτη

Οι συνεχείς εμπλοκές της Coca Cola HBC με την Επ. Ανταγωνισμού, η άνοδος των μετοχών των δύο νέων mezz, φήμες και πραγματικότητα για την Exxon και την Κρήτη, τα δάνεια με τη μεγαλύτερη αύξηση επιτοκίου, η μεγέθυνση της Ergo και το discount στην Ανδρομέδα.
Stassis
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Mezz για… μερακλήδες, η έκτακτη ΓΣ της Παγκρήτιας και το comeback της ΔΕΗ

Η σύγκριση των αποτιμήσεων των τεσσάρων μετοχών Mezz, τα ερωτηματικά για την έκτακτη Γ.Σ. της Παγκρήτιας, το άλμα της μετοχής της ΔΕΗ και η φημολογία περί εξαγορών, πώς έγινε... βούκινο το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιώς και το σιτάρι.
ΑΓΟΡΕΣ

Sunrise vs. Galaxy Cosmos: «Ακτινογραφία» στα δύο νέα Mezz του Χρηματιστηρίου

Αρχίζει σήμερα η διαπραγμάτευση στην Εναλλακτική Αγορά των μετοχών των δύο οχημάτων με κύρια περιουσιακά στοιχεία ομόλογα μεσαίας εξοφλητικής προτεραιότητας - mezzanine. Πώς προσδιορίζεται η αξία τους και από τι θα εξαρτηθεί η πορεία τους.