ΓΔ: 2595 -1.84% Τζίρος: 107.63 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:18:37
Αγορές-Χρηματιστήρια
Φώτο: Πτώση στις διεθνείς αγορές. Credits: Shutterstock

Χρηματιστήριο: Διευρύνονται οι απώλειες, πιέζονται οι τράπεζες

Εντείνονται οι πιέσεις στο ΧΑ, με τον Γενικό Δείκτη στο -1,67% και τον τραπεζικό δείκτη στο -2,72%, καθώς ενισχύονται οι ρευστοποιήσεις διεθνώς.

Διευρύνονται οι απώλειες στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με τις τραπεζικές μετοχές να ηγούνται των ρευστοποιήσεων.

Οι κλιμακούμενες πιέσεις έρχονται στη σκιά της επενδυτικής ανησυχίας για την άνοδο των αποδόσεων στα γαλλικά ομόλογα, με το 10ετές να ξεπερνά το 5%, καθώς και τις ρευστοποιήσεις διεθνώς στον τεχνολογικό κλάδο.

Ο Γενικός Δείκτης στις 13:30 υποχωρεί 1,67% στις 2.599,61 μονάδες. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώνεται στα 79,16 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 1,76%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 1,00%.

Ο τραπεζικός δείκτης σημειώνει απώλειες 2,72% στις 3.017,97 μονάδες.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ