ΓΔ: 807.32 1.89% Τζίρος: 24.89 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:11:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Άνοδο 8,2% κατέγραψαν οι μετοχές της Kering

Η Gucci καθίσταται πιο σημαντική οδηγός των αριθμών της εταιρείας Kering οι μετοχές της οποίας καταγράφουν άνοδο 8,2% μπαίνοντας σε πορεία για την μεγαλύτερη ενδοσυνεδριακή άνοδο που είχε εδώ και δύο χρόνια.

Άνοδο 8,2% καταγράφουν οι μετοχές της γαλλικής εταιρείας Kering, που έχει στην κατοχή την μάρκα πολυτελών ειδών Gucci και μπαίνει έτσι σε μία δυναμική πορεία για πιάσει την μεγαλύτερη ενδοσυνεδριακή άνοδο που έχει παρουσιάσει εδώ και δύο χρόνια. 

«Η Gucci είναι προφανώς η πιο σημαντική οδηγός των αριθμών και η ανάπτυξη στο γ΄ τρίμηνο είναι κατά πάσα πιθανότητα αρκετή για να διαβεβαιώσουμε τους επενδυτές για την ικανότητα της εταιρείας να "προσγειωθεί ομαλά"», υπογράμμισαν σχετικά αναλυτές της Deutsche Bank.

Σύμφωνα με το MarketWatch, η Kering παρουσίασε αύξηση που έφτασε το 11,6% στις συγκρίσιμες πωλήσεις κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου.  Ως «πολύ ισχυρή» χαρακτηρίζεται η άνοδος των πωλήσεων της Gucci στο διάστημα αυτό που άγγιξε το 10,7% ενώ εξαιρετική υπήρξε και η υποδοχή της νέας συλλογής που παρουσίασε η Bottega Veneta.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ