ΓΔ: 905.53 -0.29% Τζίρος: 69.35 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ

Τα πέντε μεγάλα προβλήματα με τις αντικειμενικές τιμές ακινήτων

Τιμές κάτω από το κόστος κατασκευής σε νέες περιοχές ή φανερά χαμηλότερες από τις εμπορικές, αναπροσαρμογές μακριά από τις τάσεις της αγοράς, προβληματικοί συντελεστές εμπορικότητας και παλαιότητας.
Triantopoylos-gg-ypoyrgeioy-oikonomikvn
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τι θα αλλάξει με τη μεταρρύθμιση των Αντικειμενικών Αξιών

Στόχος της μεταρρύθμισης για τη σύγκλιση των τιμών αγοράς και των αντικειμενικών αξιών, στο πλαίσιο των δεσμεύσεων της ενισχυμένης εποπτείας, είναι αφενός η διόρθωση διαρθρωτικών ελλείψεων και εξαιρέσεων του παρελθόντος και αφετέρου η διεύρυνση της φορολογητέας βάσης.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ομάδα εργασίας για τις αντικειμενικές αξίες συστήνει το ΥΠΟΙΚ

Στην εν λόγω Ομάδα Εργασίας συμμετέχουν, μαζί με το ΥΠΟΙΚ, το υπ. Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, το υπ. Εσωτερικών, το υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας, καθώς και άλλοι εμπλεκόμενοι, όπως το Συμβούλιο Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων.
axtsioglou, bouli
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αχτσιόγλου: Αύξηση σε 20 φόρους από τις νέες αντικειμενικές της ΝΔ

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «η ΝΔ δεν έχει σχέδιο για την επανεκκίνηση της οικονομίας και την επούλωση των πληγών της κρίσης, για την έλλειψη ρευστότητας, την προστασία των θέσεων εργασίας, τώρα που τελειώνουν οι αναστολές, και για το ιδιωτικό χρέος». 
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΥΠΟΙΚ: Δεν θα επιβαρυνθεί η μεσαία τάξη από τις νέες αντικειμενικές

Απαντώντας σε δήλωση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ το υπ. Οικονομικών τονίζει μεταξύ άλλων ότι «οι αυξήσεις και οι μεταβολές στις αντικειμενικές δεν μεταφράζονται αυτόματα σε αύξηση του ΕΝΦΙΑ».
katrinis-kinal
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατρίνης: Το 2022 ο λογαριασμός της αύξησης των αντικειμενικών αξιών

«Η κυβέρνηση δεν μπορεί να πείσει κανέναν ότι από την 1η Ιανουαρίου του 2022 οι πολίτες θα δουν αυξήσεις σε μια σειρά φόρων (20 στο σύνολο) που συνδέονται με τα ακίνητα» επεσήμανε ο κ. Κατρίνης.