ΓΔ: 1422.32 1.30% Τζίρος: 88.50 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ATTICA BANK

Vrettou, Attica Bank

Η γραφειοκρατία στις τράπεζες, η ευκαιρία της Attica και το μπραντάρισμα Τσίπρα

Πώς η Αttica Bank έκλεισε το α' τρίμηνο με θετική πιστωτική επέκταση, τα «απόρθητα» ελληνικά ομόλογα, γιατί δεν είναι αισιόδοξος ο επικεφαλής της Dimand για την εύρεση εργατών και ο ασυγκράτητος Χάρης Δούκας. 
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Attica Bank: Ενισχύει αγροδιατροφικές επιχειρήσεις στην Κρήτη

H Τράπεζα υποστηρίζει το πρόγραμμα επιτάχυνσης αγροδιατροφικών επιχειρήσεων «Αγροανέλιξη - Farmers of the Future» με στόχο να συμβάλει στη δημιουργία ευκαιριών επιχειρηματικότητας για τους νέους στον κλάδο της αγροδιατροφής.
Eleni_Vrettoy
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Βρεττού (Attica Bank): Σχέση πίστης η τραπεζική σχέση με τους πελάτες

Εστιάζοντας στους κλάδους της ελληνικής οικονομίας που παρουσιάζουν αυξημένο ενδιαφέρον και ανάγκες χρηματοδότησης και στήριξης, η κυρία Βρεττού έκανε ξεχωριστή αναφορά στον τουρισμό και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σεπτέμβριο η αύξηση της Attica Bank και ακολουθεί το placement της ΕΤΕ

Συμφωνία των μετόχων της Attica για τη συμμετοχή τους στην ΑΜΚ που θα φτάσει τα 600 εκατ. Κυβέρνηση και ΤΧΣ μεταθέτουν τη διάθεση των μετοχών του Ταμείου στην Εθνική Τράπεζα για μετά την ολοκλήρωση της αύξησης της Attica. 
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συμμετοχή της Attica Bank στις δανειδοτήσεις του Ταμείου Ανάκαμψης

«Πιστοί στον αναπτυξιακό σχεδιασμό μας, έχουμε τη δυνατότητα να λειτουργήσουμε υποστηρικτικά στο πελατολόγιό μας, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες και τα χρηματοδοτικά εργαλεία του Ταμείου Ανάκαμψης», σημείωσε η κ. Ελ. Βρεττού.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Το ΥΠΕΣ και οι πολιτικές ευθύνες, η ερμηνεία για Moody's και το κενό στον τουρισμό

Τα ερωτήματα για τις ευθύνες του υπ. Εσωτερικών στην υπόθεση των e-mails, γιατί δεν ήταν έκπληξη η «ακινησία» του οίκου Moody's, ποιο δομικό πρόβλημα στον τουρισμό επισημαίνει ο Ευτ. Βασιλάκης και το πλεονέκτημα της Attica Bank.
Vrettou-Attica-Bank
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σε ανάκαμψη η Attica Bank: Κέρδη 28,6 εκατ. από ζημιές 356,6 εκατ.

Αισθητή βελτίωση των οικονομικών μεγεθών της τράπεζας και ρεκόρ στις εκταμιεύσεις νέων δανείων. Υψηλός ο δείκτης NPE, τι λέει η διοίκηση για το σχέδιο εξυγίανσης μέσω «Ηρακλή» και συγχώνευσης με Παγκρήτια.