ΓΔ: 1236.2 1.25% Τζίρος: 94.24 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ATTICA BANK

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Attica Bank: Νέα καθήκοντα αναλαμβάνει η Ελένη Γεωργιάδη

Όπως ανακοίνωσε η τράπεζα η κα Γεωργιάδη θα είναι η νέα διευθύντρια Κανονιστικής Συμμόρφωσης και Εταιρικής Διακυβέρνησης. Έχει πολυετή εμπειρία στον τραπεζικό κλάδο και εντάχθηκε στο δυναμικό της Attica Bank το 2018.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Attica Bank: Μείωση των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων (ΜΕΑ) το 2022

Οι συνολικές καταθέσεις του oμίλου αυξήθηκαν κατά περίπου 2% στο σύνολο του 2022 και κατά 9% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο και ανήλθαν σε 2,97 δισ. ευρώ, χωρίς ενδείξεις αλλαγής στην σύνθεσή τους.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Attica Bank: Ζημιές 356 εκατ. το 2022, βελτίωση κεφαλαιακής επάρκειας

Η αύξηση των ζημιών ήλθε ως αποτέλεσμα της διαδικασίας εξυγίανσης του χαρτοφυλακίου, καθώς η τράπεζα ενέγραψε προβλέψεις πιστωτικού κινδύνου ύψους 317,6 εκατ. ευρώ. Βρεττού: Θα υλοποιηθούν οι νέοι στόχοι.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Attica Bank: Στις 28 Απριλίου στο ταμπλό του ΧΑ οι νέες μετοχές

Όπως αποφασίστηκε από την έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της τράπεζας θα μπουν προς διαπραγμάτευση οι 35.062.731 νέες μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,05 ευρώ έκαστη που προέκυψαν από την πρόσφατη ΑΜΚ ύψους 473,3 εκατ. ευρώ.
Vrettou, Attica Bank
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ελ. Βρεττού: Η νέα εποχή για την Attica Bank έχει ήδη ξεκινήσει

Η CEO της τράπεζας τόνισε ότι η δημιουργία ενός νέου, υγιούς τραπεζικού ιδρύματος που θα προκύψει από τη συνένωση της Attica Bank με την Παγκρήτια, είναι ένα μεγάλο και φιλόδοξο πλάνο, για το οποίο υπάρχει ο οδικός χάρτης.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Με 329 εκατ. στην ΑΜΚ, το ΤΧΣ διατηρεί το ποσοστό του στην Attica Bank

Με τη συμμετοχή του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) και ιδιωτών επενδυτών ολοκληρώθηκε επιτυχώς η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Attica bank, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το Ταμείο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Attica Bank: Στηρίζει το πρόγραμμα στεγαστικών δανείων «Σπίτι μου»

Η τράπεζα συμμετέχει στο κρατικό Συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα Στέγασης για νέες και νέους από 25 έως 39 ετών. Το 75% του δανείου χρηματοδοτείται από κρατικά κεφάλαια και είναι άτοκο, ενώ το υπόλοιπο 25% του δανείου προέρχεται από κεφάλαια της Attica Bank.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Το stop loss Μακέδου στην Attica, το «λαχείο» του MSCI και η ψαριά Λασκαρίδη

Η «χρυσή» συμφωνία Λασκαρίδη για τα ψάρια του Βανουάτου, γιατί η ένταξη στον MSCI θυμίζει... λαχείο, το «ως εδώ» του ΤΜΕΔΕ στην Attica Bank, η επανεκκίνηση της δίκη της Folli Follie και η «ισχυρή κυβέρνηση» του Κ. Μητσοτάκη.