ΓΔ: 906.07 1.01% Τζίρος: 91.86 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

BAYER

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Bayer: Δράση για τη δέσμευση άνθρακα δίνοντας νέα ευκαιρία στους παραγωγούς

Η Bayer με τη νέα πρωτοβουλία επιβραβεύει τους παραγωγούς που εξοικονομούν εκπομπές άνθρακα υιοθετώντας «έξυπνες» πρακτικές για τη θετική επίδραση στην κλιματική αλλαγή, δημιουργώντας νέα ροή εσόδων από τις φάρμες.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Bayer: Νέες τάσεις και ευκαιρίες σε υγεία και γεωργία 

O κ. Μ. Παναγιωτόπουλος, Country Commercial Lead Greece, του Τομέα Επιστήμης Γεωργίας της Bayer Ελλάς τόνισε ότι η 4η Γεωργική επανάσταση είναι εδώ και για τις προκλήσεις στο χωράφι, οι απαντήσεις δίνονται από την επιστήμη.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ενδυναμώνει την παρουσία της στην Ελλάδα η Bayer

Όπως ανέφερε πρόσφατα ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Bayer Ελλάς, Ανδρέας Πόλνερ, η Ελλάδα αποτελεί μια χώρα με μεγάλη σημασία και έμπνευση για την Bayer, μιας που αποτελεί την πατρίδα της ιατρικής και της καινοτομίας.
ΔΙΕΘΝΗ

Αντιστροφή της ετυμηγορίας στην υπόθεση Roundup της Bayer ζητά η κυβέρνηση των ΗΠΑ

Ένας άνδρας είχε κατηγορήσει την εταιρεία πως το ζιζανιοκτόνο Roundup του είχε προκαλέσει καρκίνο. Η αμερικανική κυβέρνηση αναφέρει ότι η γλυφοσάτη, το δραστικό συστατικό του ζιζανoκτόνου, δεν είναι καρκινογόνο και ως εκ τούτου δεν απαιτείται προειδοποίηση στην ετικέτα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Bayer: Μέχρι 15/11 οι αιτήσεις επιδότησης καινοτόμων λύσεων στη Γεωργία

Στις 15 Νοεμβρίου 2019 ολοκληρώνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης και υποστήριξης λύσεων καινοτομίας στον τομέα της Γεωργίας, μέσα από τα προγράμματα Grants4Traits και Grants4Biologicals της Bayer.
ΔΙΕΘΝΗ

Πλήγμα και από Γερμανία στη Bayer για το Roundup

Η γερμανική κυβέρνηση θα απαγορεύσει το ζιζανιοκτόνο γλυφοσάτη, ύποπτο για πρόκληση καρκίνου, από το τέλος του 2023, έγινε γνωστό από κυβερνητικές πηγές, την ώρα που η εταιρεία Bayer, στην οποία ανήκει το Roundup, βρίσκεται αντιμέτωπη με σειρά αγωγών στις ΗΠΑ.