ΓΔ: 1027.47 0.71% Τζίρος: 106.28 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

BAYER

Αποζημίωση της Bayer σε Γάλλο αγρότη για το ζιζανιοκτόνο της Monsanto

Ο Γάλλος αγρότης είχε ισχυριστεί ότι οι αναθυμιάσεις που εισέπνευσε από το ζιζανιοκτόνο Lasso, ένα προϊόν το οποίο στη συνέχεια αποσύρθηκε από τη γαλλική αγορά, του προκάλεσαν νευρολογικά προβλήματα.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Θ. Κώτσανης (Bayer): Ευκαιρίες για ανάπτυξη καινοτομίας στην Ελλάδα

Την δημιουργία ενός οικοσυστήματος που θα ενισχύσει την ανάπτυξη της καινοτομίας και των κλινικών ερευνών στην Ελλάδα υλοποιεί η Bayer και φέρνει πιο κοντά τις ελληνικές startup με τις γερμανικές επιχειρήσεις.
NBG-Bayer Hellas
ESG

Bayer Ελλάς και Εθνική Τράπεζα στηρίζουν την καινοτόμο επιχειρηματικότητα

Κάθε χρόνο, στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, υλοποιούνται, μεταξύ άλλων, εκδηλώσεις, φόρουμ δικτύωσης και εργαστήρια με στόχο την προώθηση της καινοτομίας και την ανάδειξη ομάδων με καινοτόμες προτάσεις.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Bayer: Δράση για τη δέσμευση άνθρακα δίνοντας νέα ευκαιρία στους παραγωγούς

Η Bayer με τη νέα πρωτοβουλία επιβραβεύει τους παραγωγούς που εξοικονομούν εκπομπές άνθρακα υιοθετώντας «έξυπνες» πρακτικές για τη θετική επίδραση στην κλιματική αλλαγή, δημιουργώντας νέα ροή εσόδων από τις φάρμες.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Bayer: Νέες τάσεις και ευκαιρίες σε υγεία και γεωργία 

O κ. Μ. Παναγιωτόπουλος, Country Commercial Lead Greece, του Τομέα Επιστήμης Γεωργίας της Bayer Ελλάς τόνισε ότι η 4η Γεωργική επανάσταση είναι εδώ και για τις προκλήσεις στο χωράφι, οι απαντήσεις δίνονται από την επιστήμη.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ενδυναμώνει την παρουσία της στην Ελλάδα η Bayer

Όπως ανέφερε πρόσφατα ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Bayer Ελλάς, Ανδρέας Πόλνερ, η Ελλάδα αποτελεί μια χώρα με μεγάλη σημασία και έμπνευση για την Bayer, μιας που αποτελεί την πατρίδα της ιατρικής και της καινοτομίας.
ΔΙΕΘΝΗ

Αντιστροφή της ετυμηγορίας στην υπόθεση Roundup της Bayer ζητά η κυβέρνηση των ΗΠΑ

Ένας άνδρας είχε κατηγορήσει την εταιρεία πως το ζιζανιοκτόνο Roundup του είχε προκαλέσει καρκίνο. Η αμερικανική κυβέρνηση αναφέρει ότι η γλυφοσάτη, το δραστικό συστατικό του ζιζανoκτόνου, δεν είναι καρκινογόνο και ως εκ τούτου δεν απαιτείται προειδοποίηση στην ετικέτα.