ΓΔ: 819.29 -0.35% Τζίρος: 0.34 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:31:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Η Bayer ανάμεσα στις πιο βιώσιμες εταιρείες στην Ελλάδα για το 2022

Τη βράβευση πραγματοποίησε ο εξειδικευμένος οργανισμός σε θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης, QualityNet Foundation σε διαδικτυακή εκδήλωση τη Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου.

Σημειώνοντας υψηλές επιδόσεις στην εφαρμογή και την προώθηση της Βιώσιμης Ανάπτυξης και της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας, η Bayer Ελλάς εντάσσεται στην ηγετική ομάδα των “The Most Sustainable Companies in Greece” για το 2022, την ανώτατη διάκριση Βιώσιμης Ανάπτυξης στην Ελλάδα. 

Τη βράβευση πραγματοποίησε ο εξειδικευμένος οργανισμός σε θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης, QualityNet Foundation σε διαδικτυακή εκδήλωση τη Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου. Η αξιολόγηση των εταιρειών που ξεχώρισαν, μεταξύ των οποίων και η Bayer Ελλάς, έγινε με βάση τα ESG κριτήρια για την ολιστική τους προσέγγιση στη Βιώσιμη Ανάπτυξη καθώς και για τις δράσεις, τις πρωτοβουλίες αλλά και τις διαδικασίες που ακολουθούνται. 

Η παρουσία της Βayer Ελλάς στις “Τhe Most Sustainable Companies in Greece” για το 2022 εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τη δέσμευση της εταιρείας απέναντι στη βιώσιμη ανάπτυξη και ενισχύει την προσπάθειά της για την εφαρμογή  των βέλτιστων επιχειρηματικών πρακτικών για  έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων ιδεών και λύσεων που βοηθούν την ευημερία της ανθρωπότητας και του πλανήτη μας, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Βayer Ελλάς, κ. Andreas Pollner δήλωσε σχετικά:  «Όλοι εμείς στην Βayer Ελλάς είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την ένταξή μας στις “The Most Sustainable Companies in Greece 2022”, καθώς η Βιώσιμη Ανάπτυξη και η Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητα βρίσκονται στον πυρήνα των αξιών μας και στο κέντρο του τρόπου λειτουργίας της εταιρίας μας. Η υιοθέτηση πρακτικών που βασίζονται  στα ESG κριτήρια αποτελεί στόχο μας και αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής μας στρατηγικής. Βασική δέσμευσή  μας είναι η διαρκής επιδίωξη της επιχειρηματικής αριστείας με πρωτοβουλίες και καινοτομίες που υποστηρίζουν την κοινωνία, το περιβάλλον και την επιστήμη».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

NBG-Bayer Hellas
ESG

Bayer Ελλάς και Εθνική Τράπεζα στηρίζουν την καινοτόμο επιχειρηματικότητα

Κάθε χρόνο, στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, υλοποιούνται, μεταξύ άλλων, εκδηλώσεις, φόρουμ δικτύωσης και εργαστήρια με στόχο την προώθηση της καινοτομίας και την ανάδειξη ομάδων με καινοτόμες προτάσεις.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Bayer: Μέχρι 15/11 οι αιτήσεις επιδότησης καινοτόμων λύσεων στη Γεωργία

Στις 15 Νοεμβρίου 2019 ολοκληρώνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης και υποστήριξης λύσεων καινοτομίας στον τομέα της Γεωργίας, μέσα από τα προγράμματα Grants4Traits και Grants4Biologicals της Bayer.
ESG

Η doValue στηρίζει τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο για το Παρίσι

Στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης η doValue αποφάσισε να συμπεριλάβει στους βασικούς άξονες της στρατηγικής της, τον Αθλητισμό και θα στηρίξει τον Χρυσό Ολυμπιονίκη του Τόκιο μέχρι τους Αγώνες του Παρισίου το 2024.
ESG

Η Εθνική Τράπεζα στηρίζει πέντε νέους κορυφαίους αθλητές

Στόχος της τράπεζας είναι να ενισχύσει τη σημαντική εθνική προσπάθεια για διακρίσεις και στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, όπως και σε κάθε άλλες κορυφαίες διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις.