ΓΔ: 1406.91 -2.19% Τζίρος: 127.40 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Τα νησιά της χώρας στηρίζει η Bayer Ελλάς με την Ομάδα Αιγαίου

Η μακροχρόνια συνεργασία της εταιρείας με την Ομάδα Αιγαίου αναδεικνύεται μέσω ουσιαστικών δράσεων στις τοπικές κοινωνίες, αποτελώντας πρότυπο κοινωνικής αλληλεγγύης και παράδειγμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Η Bayer Ελλάς συνεπής στη δέσμευσή της για τη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής στην Ελλάδα, υποστηρίζει για δωδέκατη χρονιά την Ομάδα Αιγαίου, συμμετέχοντας ενεργά στον 30ο Διάπλου Αιγαίου Πελάγους, που ξεκινά στις 16 Μαΐου και ολοκληρώνεται στις 26 Μαΐου 2024.

Η μακροχρόνια συνεργασία της εταιρείας με την Ομάδα Αιγαίου αναδεικνύεται μέσω ουσιαστικών δράσεων στις τοπικές κοινωνίες, αποτελώντας πρότυπο κοινωνικής αλληλεγγύης και παράδειγμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με συμμετοχή και διάδραση. Αυτή η συνεργασία εμπνέει αισιοδοξία τόσο στους κατοίκους των ακριτικών νησιών όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Φέτος, η Bayer Ελλάς εστιάζει σε δύο νησιά του Αιγαίου, το Κουφονήσι και την Πάτμο, αναλαμβάνοντας στοχευμένες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τις τοπικές τους κοινότητες.

Όσον αφορά στο Κουφονήσι, η Bayer Ελλάς υποστήριξε την κατασκευή και παράδοση στο νησί, ενός μεταφερόμενου οικίσκου, ο οποίος θα χρησιμοποιείται για πολιτιστικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς, ενώ στην Πάτμο, η εταιρεία προχώρησε σε δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού και άλλων υλικών για το νηπιαγωγείο της Σκάλας, ενισχύοντας την εκπαιδευτική υποδομή του νησιού.

Η Διευθύντρια του Τμήματος Επικοινωνίας της Bayer Ελλάς και Υπεύθυνη των Προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας, κυρία Σόνια Μουσαβερέ, δήλωσε σχετικά: «Η Bayer Ελλάς, σταθερός υποστηρικτής για πάνω από μία δεκαετία της Ομάδας Αιγαίου και του αξιόλογου έργου της, επιβεβαιώνει έμπρακτα, μέσα και από αυτή τη δράση, τη δέσμευσή της στον άνθρωπο και την αποστολή της για "Υγεία και Τροφή για Όλους".

Η αφοσίωση της εταιρείας αντικατοπτρίζεται σε κάθε της πρωτοβουλία, που στοχεύει στη βελτίωση της ζωής των συνανθρώπων μας και στην ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών. Με την ενεργή συμμετοχή μας στον 30ο Διάπλου Αιγαίου Πελάγους, στηρίζουμε πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου και της ποιότητας ζωής των Ελλήνων. Η Bayer Ελλάς παραμένει προσηλωμένη στη δέσμευσή της προς την Ελληνική κοινωνία για περισσότερα από 65 χρόνια και θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε αδιαλείπτως τον σκοπό μας με κάθε δυνατό τρόπο».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πιστοποίηση TÜV HELLAS του Εργαστηρίου Έρευνας - Ανάπτυξης της ΒΙΑΝΕΞ

Η επαναπιστοποίηση αφορά στο σύνολο των εγκαταστάσεων της εταιρείας σε Βαρυμπόμπη και Γέρακα Αττικής, καθώς και στο σύνολο των παραγωγικών εγκαταστάσεων σε Μεταμόρφωση, Παλλήνη και Πάτρα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Η Howden εντάσσει στο δυναμικό της τον Σ. Μυρίδη - Ενίσχυση του Marine

«Η ένταξή μου στην Howden αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς όφελος των πελατών μας οι οποίοι θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας μέσω ενός Παγκόσμιου Ομίλου» ανέφερε ο κ. Μυρίδης.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Νέο πρόγραμμα από τη Eurobank για τους επαγγελματίες της υγείας

Η τράπεζα εστιάζει και στον χώρο της υγείας και εγκαινιάζει το νέο Πρόγραμμα Business Banking Υγεία, με στόχο την επιχειρηματική ανάπτυξη και τη διαχείριση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο κλάδος.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ella Resorts: Διαρκής επένδυση σε ανθρώπινο δυναμικό ενόψει νέας σεζόν

Τα Ella Resorts, απασχολώντας συνολικά 1.192 εργαζόμενους το 2023, συνεχίζουν με προσήλωση και την τρέχουσα σεζόν τη στελέχωση με προσωπικό, υφιστάμενων, αλλά και νέων ειδικοτήτων, στις μονάδες τους σε Ρόδο και Κέρκυρα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Google: Το Bard με το Gemini Pro είναι πλέον διαθέσιμο και στην Ελλάδα

Ως μέρος της τολμηρής και υπεύθυνης προσέγγισής για την τεχνητή νοημοσύνη, η Google έχει συνεργαστεί εκ των προτέρων με εμπειρογνώμονες, νομοθέτες και ρυθμιστικές αρχές για την προστασία της ιδιωτικότητας σχετικά με αυτή την επέκταση.