ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:03:25 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΒΡΟΥΤΣΗΣ

Football, Podosfairo
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Με ψηφιακό εισιτήριο μέσω του Gov.gr Wallet η είσοδος στα γήπεδα

Οι Βρούτσης και Παπαστεργίου ενημερώθηκαν για τις προετοιμασίες των ΠΑΕ, ώστε με το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου όλοι οι φίλαθλοι να ταυτοποιούν το απλό εισιτήριό τους, μέσω της εφαρμογής Gov.gr Wallet.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γ. Βρούτσης: Για πρώτη φορά η ψηφιοποίηση του ελληνικού αθλητισμού

«Από την πρώτη στιγμή υιοθέτησα την άποψη πως ο αθλητισμός από μόνος του είναι κενός περιεχομένου αν δεν συνοδεύεται από την παιδεία και τον πολιτισμό» πρόσθεσε, συμπληρώνοντας πως για πρώτη φορά το υπουργείο Αθλητισμού χρηματοδοτεί και στηρίζει απόλυτα την Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία.
vroutsis, broutsis, ergasias
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οπαδική βία: Πότε ανοίγουν τα γήπεδα, κάμερες και ηλεκτρονικά εισιτήρια

«Όπως είχαμε δεσμευτεί, ανοίγουν και πάλι όλα τα γήπεδα για τους φιλάθλους, αλλά σε ένα νέο περιβάλλον που θα είναι διαφορετικό, καθώς τίθεται σε ισχύ το νέο πλαίσιο λειτουργίας» ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός, Γιάννης Βρούτσης.
panathinaikos_gipedo
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αναβαθμίζονται ενεργειακά 32 ποδοσφαιρικά γήπεδα της χώρας

Η δράση εντάσσεται στον νέο οδηγό του υπουργείου για την «ανάπτυξη καθαρών τεχνολογιών και μέτρων στις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Ελλάδα» και έχει σπουδαία περιβαλλοντική σημασία, που θα αφήσει θετικό οικολογικό αποτύπωμα. 
panathinaikos_gipedo
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε δημόσια διαβούλευση το ν/σ για καταπολέμηση της βίας σε αγώνες

Υλοποιείται η αναγνώριση και λειτουργία μίας Λέσχης Οργανωμένων Οπαδών ανά έμβλημα ομάδας, όπως ακριβώς την εξήγγειλε ο πρωθυπουργός όπως και η εγκατάσταση ηλεκτρονικού συστήματος ελέγχου (κάμερες) υψηλής ευκρίνειας σε κάθε περιοχή του γηπέδου.
vroutsis, broutsis, ergasias
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Βρούτσης: Την επόμενη εβδομάδα θα πληρωθούν τα αναδρομικά κληρονόμων

Για τις εκκρεμείς συντάξεις, ο υπουργός Εργασίας είπε ότι «για το 2020 έγινε απονομή σε 160.000 κύριες συντάξεις», κάνοντας λόγο για «αριθμό - ρεκόρ», ενώ τόνισε ότι «μέχρι το τέλος του 2021 θα βγαίνουν ψηφιακά το 85% των συντάξεων.