ΓΔ: 1482.43 1.23% Τζίρος: 89.73 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Επανήλθε η λειτουργία του Twitter μετά τις χιλιάδες αναφορές προβλημάτων

Η αιτία της διακοπής λειτουργίας, η οποία ξεκίνησε το πρωί δεν είναι ακόμη γνωστή και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς τις ομάδες επικοινωνίας και υποστήριξης της X δεν απαντήθηκαν.

Αποκαταστάθηκε πλήρως η λειτουργία της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης X, πρώην γνωστή ως Twitter, μετά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν παγκοσμίως χιλιάδες χρήστες,προσθέτοντας ακόμα ένα επεισόδιο στα προβλήματα της εταιρείας.

Στην κορύφωση της διακοπής, περισσότεροι από 77.000 χρήστες στις ΗΠΑ, στον Καναδά, τη Βρετανία, τη Γαλλία και άλλες χώρες ανέφεραν προβλήματα πρόσβασης τόσο στο X όσο και στο X Pro, παλαιότερα γνωστό ως TweetDeck. Πάνω από 7.000 χρήστες στον Καναδά και τη Βρετανία αντιμετώπισαν προβλήματα με την πλατφόρμα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Downdetector. Το Downdetector παρακολουθεί τις διακοπές λειτουργίας συγκεντρώνοντας αναφορές κατάστασης από διάφορες πηγές, συμπεριλαμβανομένων των χρηστών.

Η αιτία της διακοπής λειτουργίας, η οποία ξεκίνησε το πρωί δεν είναι ακόμη γνωστή και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς τις ομάδες επικοινωνίας και υποστήριξης της X δεν απαντήθηκαν.

Οι χρήστες του X, που ανήκει στον δισεκατομμυριούχο Elon Musk, αντιμετώπισαν αδυναμία προβολής αναρτήσεων, λαμβάνοντας ένα μήνυμα «Καλώς ήρθατε στο X!». Οι χρήστες του X Pro αντιμετώπισαν ένα μήνυμα που έλεγε «Αναμονή για αναρτήσεις».

Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης αντιμετώπισε αναταραχή και αβεβαιότητα μετά την εξαγορά της από τον Μασκ, αξίας 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων, με αποτέλεσμα να γίνουν απολύσεις, συμπεριλαμβανομένων πολλών μηχανικών που ήταν υπεύθυνοι για την επιδιόρθωση και την πρόληψη των διακοπών των υπηρεσιών, όπως δήλωσαν στο παρελθόν πηγές στο Reuters.

Οι χρήστες χρησιμοποίησαν την αντίπαλη εφαρμογή της Meta, Threads, για να συζητήσουν τη διακοπή, αναφέροντας δυσκολίες στην πρόσβαση σε αναρτήσεις, απαντήσεις και προφίλ στο X.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Musk, Tesla, ilektrika autokinita
ΔΙΕΘΝΗ

Βρήκε διάδοχο για την ηγεσία του Twitter ο Μασκ, αναλαμβάνει τον Ιούλιο

Σύμφωνα με πληροφορίες των αμερικανικών Μέσων, επικεφαλής στο Twitter θα αναλάβει η Linda Yaccarino της NBC Universal που είχε ανακοινώσει πρόσφατα μια διευρυμένη συνεργασία με την πλατφόρμα social media ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2023.
ΔΙΕΘΝΗ

Πιο σφιχτή επιτήρηση του Twitter από την ΕΕ λόγω Μάσκ ζητάει το Βερολίνο

Η συμπεριφορά του δισεκατομμυριούχου που έχει θέσει σε κίνδυνο την ελευθερία του λόγου στη δημοφιλή πλατφόρμα έχει σημάνει συναγερμό με τον κλοιό να σφίγγει και να καλείται η Κομισιόν να ξεκινήσει έρευνα.
twitter
ΔΙΕΘΝΗ

Να αφήσει ο Μασκ τα ηνία της Twitter αποφάσισαν οι χρήστες της πλατφόρμας

Περισσότεροι από 17,5 εκατομμύρια χρήστες της πλατφόρμας πήραν μέρος στη ψηφοφορία και τώρα όλοι αναμένουν αν ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος συμμορφωθεί με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης.
mask-tesla
ΔΙΕΘΝΗ

Για ενδεχόμενη χρεοκοπία του Twitter προειδοποιεί ο Μάσκ

Την ίδια στιγμή που συνεχίζονται οι αποχωρήσεις υψηλόβαθμων στελεχών, ο νέος ιδιοκτήτης της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης έχει αναφέρει στους εργαζομένους πως η εταιρεία ενδέχεται να χάσει δισεκατομμύρια δολάρια το 2023.
mask-tesla
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Μασκ κλείνει τα γραφεία του Twitter για να κάνει τις απολύσεις

Ο νέος ιδιοκτήτης της πλατφόρμας σχεδιάζει να απολύσει περίπου το 50% των 7.500 υπαλλήλων της εταιρείας, ενώ έχει ήδη διαλύσει το διοικητικό συμβούλιο και έχει απολύσει τον γενικό διευθυντή και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη.