ΓΔ: 789.3 1.30% Τζίρος: 38.14 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:26:05 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Η Airbnb στέλνει στις Μπαχάμες πέντε άτομα για δυο μήνες

Η Airbnb προσφέρει την ευκαιρία σε πέντε άτομα να πάνε δωρεάν για δυο μήνες στις Μπαχάμες, όπου θα βοηθήσουν σε οικολογικά έργα της Καραϊβικής. Δείτε πως μπορείτε να κάνετε αίτηση για να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα.

Η Airbnb σε συνεργασία με το Bahamas National Trust που είναι μια τοπική μη κερδοσκοπική οργάνωση που προστατεύει 32 από τα εθνικά πάρκα στις Μπαχάμες προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία σε πέντε άτομα να ταξιδέψουν και να μείνουν δωρεάν για δυο μήνες στον εξωτικό προορισμό της Καραϊβικής με σκοπό να βοηθήσουν σε οικολογικά έργα.

Μεγάλο τμήμα του νησιωτικού συμπλέγματος υπέστη σημαντικές καταστροφές από τον τυφώνα Ντόριαν που έπληξε πέρσι την Καραϊβική. Το πρόγραμμα «Bahamas Sabbatical» έχει στόχο την διατήρηση των φυσικών και πολιτιστικών πόρων της περιοχής ενώ παρόμοια προγράμματα έχουν υπάρξει σε Ιταλία και Ανταρκτική. Παράλληλα το δίμηνο ταξίδι θα βοηθήσει τους τοπικούς ηγέτες να δημιουργήσουν βιώσιμες πηγές οικονομικής ανάπτυξης, ώστε οι νέοι τουρίστες που θα επισκέπτονται τις Μπαχάμες να κάνουν κράτηση μέσω της Airbnb.

Όσοι επιλέγουν θα ταξιδέψουν τους μήνες Απρίλιο και Μάιο στις Μπαχάμες με την Airbnb, να υπογραμμίζει στην ανακοίνωση της πως οι υποψήφιοι πρέπει να επιδείξουν «δέσμευση ότι θέλουν να συνδράμουν στον τρόπο ζωής στα νησιά». Οι επιλαχόντες θα ξεκινήσουν το πρόγραμμα στο νησί Andros που αποτελεί το τρίτο μεγαλύτερο πλέγμα κοραλλιογενών υφάλων στον κόσμο, για να βοηθήσουν στη δημιουργία ενός προγράμματος αποκατάστασης κοραλλιογενών υφάλων και να εγκαταστήσουν ένα νέο φυτώριο για την καλλιέργεια θραυσμάτων κοραλλιογενών υφάλων. Επίσης, θα ασχοληθούν με τη συντήρηση ειδών φιλικών προς τα ύφαλα και θα βοηθήσουν με οικολογικά και ερευνητικά έργα.

Στο νησί Exuma θα ασχοληθούν με την υποστήριξη της ηθικής αλιείας και στο νησί Eleuthera θα προωθήσουν την παραδοσιακή γεωργία. Όσοι επιλεγούν να συμμετέχουν στο «Bahamas Sabbatical» θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε δραστηριότητες όπως είναι η ιστιοπλοΐα και η εξερεύνηση θαλάσσιων σπηλαίων που είναι γνωστά μπλε τρύπες. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και να είναι διαθέσιμοι καθ 'όλη τη διάρκεια του Απριλίου και του Μαΐου 2020. Πρέπει επίσης να μιλούν καλά Αγγλικά και να είναι από μία από τις 34 επιλέξιμες χώρες. 

Οι αιτήσεις τελειώνουν στις 18 Φεβρουαρίου και η Airbnb θα ανακοινώσει τους επιτυχόντες στις 25 Μαρτίου. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επισκεφτούν εδώ την συγκεκριμένη διεύθυνση και να κάνουν αίτηση για μια ευκαιρία να περάσουν ένα δίμηνο σε μαγευτικό προορισμό και να συνεισφέρουν στο περιβάλλον.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΕΘΝΗ

Η Airbnb αναστέλλει τις δραστηριότητές της στη Ρωσία και τη Λευκορωσία

Οι πελάτες σε όλο τον κόσμο δεν θα είναι σε θέση να προχωρούν σε νέες κρατήσεις για διαμονή στη Ρωσία ή τη Λευκορωσία, ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωση. Η εταιρεία ανέφερε ότι οι κρατήσεις από τις 4 Απριλίου είχαν ακυρωθεί.
ΔΙΕΘΝΗ

Η Airbnb προσφέρει δωρεάν διαμονή σε 20.000 Αφγανούς παγκοσμίως

Το σχέδιο ξεκίνησε ως απάντηση στον τυφώνα Σάντι το 2012, όταν περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι χρειάστηκαν έκτακτη στέγαση. Από τότε η εταιρεία φέρεται να έχει βοηθήσει περισσότερους από 75.000 ανθρώπους.