ΓΔ: 905.53 -0.29% Τζίρος: 69.35 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Η British Airways ακύρωσε τις πτήσεις προς Κίνα μέχρι τα τέλη Μαρτίου

Τον περασμένο μήνα η αεροπορική εταιρεία είχε ακυρώσει τις πτήσεις της προς το Πεκίνο και τη Σαγκάη μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου.

Η αεροπορική εταιρεία British Airways ανακοίνωσε σήμερα ότι ακυρώνει όλες τις πτήσεις της προς την ηπειρωτική Κίνα μέχρι τα τέλη Μαρτίου, καθώς η βρετανική κυβέρνηση διατηρεί σε ισχύ την ταξιδιωτική οδηγία προς τους Βρετανούς πολίτες να αποφεύγουν τις μη απολύτως αναγκαίες μετακινήσεις στη χώρα αυτή, λόγω της επιδημίας του κοροναϊού.

Τον περασμένο μήνα η BA είχε ακυρώσει τις πτήσεις της προς το Πεκίνο και τη Σαγκάη μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου.

«Ακυρώσαμε τις πτήσεις από και προς το Πεκίνο και τη Σαγκάη μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020», ανέφερε ένας εκπρόσωπος της εταιρείας σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

«Οι πτήσεις προς και από το Χονγκ Κονγκ εκτελούνται κανονικά. Επικοινωνούμε με τους πελάτες μας (που είχαν κλείσει εισιτήρια για τις πτήσεις που ακυρώθηκαν) για να συζητήσουμε τις επιλογές τους, όπως το κλείσιμο εισιτηρίων με άλλους αερομεταφορείς, εφόσον είναι εφικτό, την αποζημίωσή τους ή το ταξίδι τους με την BA σε μεταγενέστερη ημερομηνία», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΕΘΝΗ

Το Πεκίνο σταματάει προς το παρόν τη σύνδεση των χρηματιστηρίων Σαγκάης-Λονδίνου

Πηγές επισήμαναν όλες ότι η κίνηση έχει πολιτικά αίτια, όπως τη στάση του Λονδίνου στις πολύμηνες διαδηλώσεις στο Χονγκ Κονγκ ή τα σχόλια της Βρετανίας μετά τη σύλληψη πρώην πλέον στελέχους του προξενείου της στο Χονγκ Κονγκ.