ΓΔ: 2120.71 -0.01% Τζίρος: 148.35 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Φώτο: Shutterstock

Giorgiο Armani Operations: Θα συνεργαστούμε με τις αρμόδιες αρχές

«H εταιρία εφαρμόζει ανέκαθεν μέτρα ελέγχου και πρόληψης με στόχο να περιορίσουν στο ελάχιστο παραβιάσεις του νόμου στην αλυσίδα παροχής προϊόντων», αναφέρεται σε ανακοίνωση της ιταλικής φίρμας.

Μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι με απόφαση του δικαστηρίου του Μιλάνου, η εταιρία Giorgio Armani Operations - υπεύθυνη για τον σχεδιασμό ενδυμάτων και αξεσουάρ - ετέθη σε δικαστική διαχείριση, σε επίσημη ανακοίνωσή της, η συγκεκριμένη ιταλική εταιρία υπογραμμίζει:

«Λάβαμε γνώση του προληπτικού μέτρου που ελήφθη από το δικαστήριο του Μιλάνου, σε ό,τι αφορά την εταιρία Giorgio Armani Operations. H εταιρία εφαρμόζει ανέκαθεν μέτρα ελέγχου και πρόληψης με στόχο να περιορίσουν στο ελάχιστο παραβιάσεις του νόμου στην αλυσίδα παροχής προϊόντων. Η Giorgio Armani Operations θα συνεργαστεί με τις αρμόδιες αρχές, με τη μέγιστη δυνατή διαφάνεια, ώστε να ξεκαθαρίσει την θέση της ως προς την όλη αυτή υπόθεση».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομικός Ιταλίας υπηρεσία
ΔΙΕΘΝΗ

Έρευνες στην Ιταλία για πολυτελείς εταιρείες που εκμεταλλεύονται Κινέζους

Δεκατρείς μεγάλες εταιρείες πολυτελείας, όπως οι Gucci, Versace και Yves Saint Laurent, κατηγορούνται από την ιταλική δικαιοσύνη για χρήση υπεργολάβων που εκμεταλλεύονται κινέζους εργάτες στην Ιταλία.
Αστυνομικός Ιταλίας υπηρεσία
ΔΙΕΘΝΗ

Ιταλία: Νέα γυναικοκτονία με δράστη τον σύζυγο της γυναίκας

Γυναικοκτονία κοντά στην Ανκόνα: 49χρονη από τη Βόρεια Μακεδονία ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου. Κατηγορούμενος ο 50χρονος σύζυγός της, ο οποίος διαφεύγει. Στο παρελθόν είχε επιχειρήσει να τη σκοτώσει με τσεκούρι.
Άγαλμα Θεάς Δικαιοσύνης
ΔΙΕΘΝΗ

Λίβυος κατηγορούμενος για εγκλήματα πολέμου στο ΔΠΔ της Χάγης

Ο Λίβυος Χαλίντ Μοχάμεντ Αλί ελ Χίσρι, κατηγορούμενος για εγκλήματα πολέμου, μεταφέρθηκε από τη Γερμανία στη Χάγη για να δικαστεί στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο. Η δίκη του αναμένεται να αρχίσει στο τέλος του 2026.
Ιταλικό κοινοβούλιο κτήριο
ΔΙΕΘΝΗ

Ιταλία: Η Βουλή ενέκρινε νόμο που ορίζει τι είναι σεξουαλική βία

Η ιταλική Βουλή ψήφισε ομόφωνα νόμο που αναγνωρίζει ως σεξουαλική βία κάθε πράξη χωρίς ελεύθερη και επίκαιρη συναίνεση των γυναικών, ευθυγραμμίζοντας τη χώρα με τη Σύμβαση Κωνσταντινούπολης.
Ζυγαριά δικαιοσύνης ξύλινη σφύρα
ΔΙΕΘΝΗ

Έρευνα στην Ιταλία για «τουρισμό ελεύθερων σκοπευτών» στο Σαράγεβο

Ιταλική έρευνα για κατηγορίες ότι ξένοι πλήρωσαν για να πυροβολούν αμάχους στη Βοσνία την περίοδο 1992-1995 αυξάνει τις ελπίδες επιζώντων για δικαιοσύνη. Υπό διερεύνηση φαινόμενο «τουρισμού ελεύθερων σκοπευτών» στο Σαράγεβο.