ΓΔ: 2288.83 -2.82% Τζίρος: 389.13 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Κατεστραμμένο κτήριο Κίεβο
Πυροσβέστες επιχειρούν σε κατεστραμμένο κτήριο στο Κίεβο μετά από επίθεση.

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ρωσική περιφέρεια λόγω επίθεσης ουκρανικού drone

Μία φωτιά που προκλήθηκε από την επίθεση ενός ουκρανικού drone σε έναν τερματικό σταθμό πετρελαίου στη ρωσική περιφέρεια Κρασνοντάρ κατασβέστηκε, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

Κατάσταση έκτακτης ανάγκης επιβλήθηκε σε περιοχές της περιφέρειας Βορόνεζ μετά την πρόκληση φωτιάς σε μία αποθήκη, από την επίθεση ουκρανικού drone, ανέφερε σήμερα ο Αλεξάντερ Γκούσεφ κυβερνήτης της δυτικής περιφέρειας που συνορεύει με την Ουκρανία.

Δεν υπάρχουν απώλειες, ανέφερε ο Γκούσεφ στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram, προσθέτοντας ότι μερικοί κάτοικοι της συνοικίας Ποντγκόρενσκι εγκατέλειψαν τις εστίες τους. «Οι ανατινάξεις εκρηκτικών υλών συνεχίζονται», ανέφερε ο κυβερνήτης.

Μία φωτιά που προκλήθηκε από την επίθεση ενός ουκρανικού drone σε έναν τερματικό σταθμό πετρελαίου στη ρωσική περιφέρεια Κρασνοντάρ κατασβέστηκε, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

Οι αρχές ανέφεραν το Σάββατο ότι προκλήθηκε φωτιά σε αρκετές πετρελαϊκές εγκαταστάσεις από τα συντρίμμια των drone που είχαν καταρριφθεί στις περιοχές Πάβλοβσκι και Λενινγκράντσκι. Η φωτιά στο Πάβλοβσκι κατασβέστηκε χθες από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ σήμερα, οι τοπικές αρχές ανέφεραν στο Telegram και την κατάσβεση της φωτιάς στο Λενινγκράντσκι.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Drone πάνω από θάλασσα
ΔΙΕΘΝΗ

Επίθεση ουκρανικών drones στο ρωσικό λιμάνι Ταμάν με ζημιές σε υποδομές

Το λιμάνι Ταμάν στη Ρωσία δέχθηκε επίθεση από ουκρανικά drones, με εκτεταμένες ζημιές στις υποδομές και πυρκαγιά, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Βενιαμίν Κοντράτιεφ. Δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες για θύματα ή το μέγεθος των ζημιών.
Ρωσικό χρήμα κυρώσεις
ΔΙΕΘΝΗ

Λετονία: Η ρωσική οικονομία θα παραμείνει στρατιωτικοποιημένη μετά τον πόλεμο

Η ρωσική οικονομία θα παραμείνει στρατιωτικοποιημένη και μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία, τονίζει ο επικεφαλής των λετονικών μυστικών υπηρεσιών, εκτιμώντας πως η επιθετικότητα της Μόσχας θα εξαρτηθεί κυρίως από τη διατήρηση των κυρώσεων.
Βολοντίμιρ Ζελένσκι ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Ζελένσκι: Η Ρωσία αλλάζει διαπραγματευτή για να καθυστερήσει αποφάσεις

Ο Ζελένσκι εξέφρασε έκπληξη για την αλλαγή επικεφαλής στις ρωσικές διαπραγματεύσεις, εκτιμώντας πως στόχος είναι η καθυστέρηση των αποφάσεων, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη για ξένα στρατεύματα και μακροχρόνιες εγγυήσεις ασφάλειας στη χώρα του.
Σύγκρουση Ρωσίας Ουκρανίας
ΔΙΕΘΝΗ

Η Ρωσία ίσως να μην επιδιώξει ποτέ ειρήνη στην Ουκρανία, λέει ο Γουίτακερ

Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ δήλωσε πως η Ρωσία ίσως να μην είναι ποτέ διατεθειμένη να συνάψει ειρηνευτική συμφωνία για την Ουκρανία, ενώ υποστήριξε ότι οι Ουκρανοί είναι έτοιμοι για μια δίκαιη συμφωνία υπό τις παρούσες συνθήκες.
Έκρηξη στην Ουκρανία
ΔΙΕΘΝΗ

Τουλάχιστον 2 νεκροί από ουκρανική πυραυλική επίθεση στο Μπέλγκοροντ

Τουλάχιστον δύο νεκροί και τρεις τραυματίες, ένας σε κρίσιμη κατάσταση, από ουκρανική πυραυλική επίθεση στη ρωσική πόλη Μπέλγκοροντ, με σοβαρές ζημιές σε ενεργειακό δίκτυο και πολυκατοικίες, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη.