ΓΔ: 914.77 0.35% Τζίρος: 85.45 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: asean.org

Οι χώρες της ASEAN ενέκριναν 12 πρωτοβουλίες για προώθηση οικονομικής συνεργασίας

Οι πρωτοβουλίες αυτές επικεντρώνονται στο ηλεκτρονικό εμπόριο, στο εμπόριο καθημερινών ειδών, στην ενέργεια, στην τεχνολογία της πληροφορικής, στην αγροτική οικονομία, στη βιώσιμη ανάπτυξη, αλλά και στα οικονομικά.

Οι υπουργοί Οικονομικών της Ένωσης των Χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας (ASEAN) αποδέχτηκαν χθες, 12 πρωτοβουλίες για την προώθηση της περιφερειακής οικονομικής συνεργασίας το 2020, σε μία διάσκεψή τους που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Ντα Νανγκ του Βιετνάμ.

Οι πρωτοβουλίες αυτές, που εγκρίθηκαν επικεντρώνονται στο ηλεκτρονικό εμπόριο, στο εμπόριο καθημερινών ειδών, στην ενέργεια, στην τεχνολογία της πληροφορικής, στην αγροτική οικονομία, στη βιώσιμη ανάπτυξη, αλλά και στα οικονομικά.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΕΘΝΗ

Προειδοποίηση ΠΟΥ: Το τρίτο κύμα κορονοϊού εξαπλώνεται στην Αφρική

Σύμφωνα με του ΠΟΥ, αυτή η αύξηση εξηγείται σε μεγάλο βαθμό από τις πιο ψυχρές καιρικές συνθήκες για την εποχή στο νότιο τμήμα της Αφρικής και την εξάπλωση πιο μεταδοτικών μεταλλαγμένων στελεχών.
ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Υπό εξέταση τα διαβατήρια εμβολιασμού για τα διεθνή ταξίδια

Η Βρετανία επέτρεψε την επανάληψη των διεθνών ταξιδιών τον περασμένο μήνα, όμως σχεδόν όλοι οι μείζονες προορισμοί βρέθηκαν εκτός του καταλόγου των χωρών που είναι ανοικτές για διακοπές χωρίς καραντίνα.