ΓΔ: 2496.6 -0.45% Τζίρος: 34.99 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:08:35
Ντόναλντ Τραμπ ομιλία
Ο Ντόναλντ Τραμπ σε ομιλία με σημαία των ΗΠΑ στο παρασκήνιο.

Αινιγματικό tweet από Τραμπ «περί σημαντικής πληροφορίας»

Ο Αμερικανός πρόεδρος κάνει λόγο για πολύ σημαντική πληροφορία της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων αφήνοντας υπαινιγμούς για πρόοδο σε θεραπεία ή εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε μέσω του Twitter ότι θα δώσει συνέντευξη Τύπου εντός της ημέρας για να κοινοποιήσει μία «πολύ σημαντική πληροφορία» της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων που αφορα την πανδημία του κορονοϊού.

«Θα δώσω συνέντευξη Τύπου σήμερα για να συζητήσω για πολύ σημαντική πληροφορία της FDA σχετικά με τον Κινεζικό Ιό», έγραψε ο Τραμπ, χωρίς να δώσει διευκρινίσεις

Η FDA (Food and Drug Administration ) είναι ο ομοσπονδιακός οργανισμός των ΗΠΑ που εποπτεύει την αδειοδότηση και διάθεση των φαρμάκων στο αμερικανικό έδαφος.

H δήλωση αυτή ερμηνεύεται από πολλούς ως υπαινιγμός για πρόοδο στην εξεύρεση θεραπείας ή εμβολίου για τον κορονοϊό.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ντόναλντ Τραμπ κοντινό
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Τραμπ απειλεί με βομβαρδισμό των ηλεκτροπαραγωγικών σταθμών του Ιράν

Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News πως αν το Ιράν δεν συμφωνήσει, από την επόμενη εβδομάδα θα διατάξει βομβαρδισμούς σε ηλεκτροπαραγωγικούς σταθμούς και γέφυρες, ενώ οι επιθέσεις θα συνεχιστούν μέχρι να κρίνει ότι αρκεί.
Ντόναλντ Τραμπ ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Τραμπ πλήρωσε 5,6 εκατ. δολάρια στην Ε. Τζιν Κάρολ για αποζημίωση

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατέβαλε 5,6 εκατ. δολάρια στην Ε. Τζιν Κάρολ, μετά από καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου για σεξουαλική επίθεση και δυσφήμιση. Το Ανώτατο Δικαστήριο έκανε τελεσίδικη την απόφαση τον Ιούνιο.
Ντόναλντ Τραμπ κοντινό
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Επενδυτικές συμφωνίες με χώρες του Κόλπου αντί για τέλη Ορμούζ

Ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι οι ΗΠΑ θα προχωρήσουν σε εμπορικές και επενδυτικές συμφωνίες με χώρες του Κόλπου, αντί της επιβολής τέλους 20% στα φορτία που διέρχονται από τα Στενά του Ορμούζ, όπως είχε προτείνει αρχικά.
Σημαίες Κίνας και ΗΠΑ
ΔΙΕΘΝΗ

Κίνα: Αμερικανός σεισμολόγος κρατείται πάνω από 20 μήνες

Αμερικανός σεισμολόγος κρατείται σχεδόν δύο χρόνια στην Κίνα για κατασκοπεία, ενώ η οικογένειά του καταγγέλλει πως οι προσπάθειες για απελευθέρωσή του, συμπεριλαμβανομένων αυτών του Τραμπ, μέχρι στιγμής δεν έχουν αποδώσει.