ΓΔ: 2541.99 -0.72% Τζίρος: 369.76 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Βολοντίμιρ Ζελένσκι πορτρέτο
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι φωτογραφίζεται μπροστά από σημαίες Ουκρανίας και Γερμανίας.

Ζελένσκι: Οι όροι της Ρωσίας δείχνουν ότι θέλει να συνεχίσει τον πόλεμο

«... Η Ρωσία είναι η μόνη πλευρά που θέλει να συνεχιστεί ο πόλεμος και να καταρρεύσει η διπλωματία», δήλωσε στο X ο Ουκρανός πρόεδρος.

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα ότι οι προσπάθειες της Ρωσίας να θέσει όρους για 30ήμερη κατάπαυση του πυρός στον πόλεμο στην Ουκρανία «περιπλέκουν και παρατείνουν τη διαδικασία».

«... Η Ρωσία είναι η μόνη πλευρά που θέλει να συνεχιστεί ο πόλεμος και να καταρρεύσει η διπλωματία», δήλωσε στο X έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Αγίας Έδρας, καρδινάλιο Πιέτρο Παρολίν.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

σημαία Ουκρανίας ερείπια
ΔΙΕΘΝΗ

Ουκρανικά drones χτύπησαν 8 δεξαμενόπλοια του ρωσικού στόλου στην Αζοφική

Ουκρανικά drones έπληξαν οκτώ δεξαμενόπλοια του ρωσικού «σκιώδους στόλου» με πετρέλαιο στην Αζοφική Θάλασσα, ενώ χτυπήθηκαν και ένα φορτηγό πλοίο ξηρού φορτίου και ένα οχηματαγωγό, σύμφωνα με τον Ρόμπερτ Μπρόβντι.
Επίθεση στο Κίεβο
ΔΙΕΘΝΗ

Ουκρανικά πλήγματα σε ρωσικά στρατιωτικά εργοστάσια στη Μπριάνσκ

Ο ουκρανικός στρατός ανακοίνωσε πλήγμα σε δύο εργοστάσια που σχετίζονται με το ρωσικό στρατιωτικοβιομηχανικό σύμπλεγμα στη Μπριάνσκ, ενώ η Ρωσία αναχαίτισε 452 drones σε 17 περιοχές κατά τη διάρκεια μαζικής επίθεσης τη νύχτα.