ΓΔ: 2120.71 -0.01% Τζίρος: 148.35 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Φώτο: Shutterstock

Τουλάχιστον τρεις νεκροί από ρωσικό πλήγμα σε πόλη του Ντονιέτσκ

Στην επίθεση σκοτώθηκαν ένας άνδρας και μια γυναίκα, ηλικίας 47 και 48 ετών, καθώς και ένας 78χρονος συνταξιούχος. Ως αποτέλεσμα της επίθεσης, υπήρξαν ζημιές σε 21 σπίτια, έγραψε επίσης η περιφερειακή εισαγγελία.

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και τέσσερις τραυματίστηκαν σε ρωσικά πλήγματα στην πόλη Κονσταντίνοβκα της ανατολικής Ουκρανίας στην περιοχή του Ντόνετσκ, μετέδωσε το Reuters, επικαλούμενο δήλωση της ουκρανικής περιφερειακής εισαγγελίας.

Το κείμενο, το οποίο δημοσιεύτηκε στο Facebook, αναφέρει ότι η Ρωσία επιτέθηκε σήμερα στην πόλη με τρεις κατευθυνόμενες αεροπορικές βόμβες. Στην επίθεση σκοτώθηκαν ένας άνδρας και μια γυναίκα, ηλικίας 47 και 48 ετών, καθώς και ένας 78χρονος συνταξιούχος. Ως αποτέλεσμα της επίθεσης, υπήρξαν ζημιές σε 21 σπίτια, έγραψε επίσης η περιφερειακή εισαγγελία.

Στο δημοσίευμα επισυνάπτονται φωτογραφίες που δείχνουν ένα κατεστραμμένο μονώροφο σπίτι και ένα καμένο αυτοκίνητο.

Η Κονσταντίνοβκα βρίσκεται περίπου 10 χιλιόμετρα από την πρώτη γραμμή.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύγκρουση Ρωσίας Ουκρανίας
ΔΙΕΘΝΗ

Ουκρανία: Πλήγμα Κιέβου σε διυλιστήριο Τουαπσέ και τερματικό Κρασνοντάρ

Ο ουκρανικός στρατός δήλωσε πως χτύπησε διυλιστήριο στην Τουαπσέ και τερματικό πετρελαίου στην Ταμάν του Κρασνοντάρ, προκαλώντας ζημιές σε μονάδες επεξεργασίας και δύο προβλήτες.
Άνωθεν θέα ντρόουν πολέμου
ΔΙΕΘΝΗ

Κίεβο: «Γελοίο» το ρωσικό βίντεο για επίθεση με drone στην οικία Πούτιν

Ο εκπρόσωπος του ουκρανικού ΥΠΕΞ χαρακτήρισε ως «γελοίο» το ρωσικό βίντεο που υποτίθεται αποδεικνύει ουκρανική επίθεση με drone κατά της κατοικίας Πούτιν, λέγοντας πως δεν υπήρξε τέτοια επίθεση και ότι το αφήγημα δεν είναι σοβαρό.
Σύγκρουση Ρωσίας Ουκρανίας
ΔΙΕΘΝΗ

Ρωσία: Εντολή για συνέχιση δημιουργίας «ζωνών ασφαλείας» στην Ουκρανία

Ο στρατηγός Γκεράσιμοφ κάλεσε τις ρωσικές δυνάμεις να δημιουργήσουν ζώνες ασφαλείας σε Σούμι και Χάρκοβο για την προστασία Κουρσκ και Μπέλγκοροντ. Οι δηλώσεις έγιναν σε επίσκεψή του στη «Βόρεια» ομάδα, χωρίς να αποκαλυφθούν ημερομηνία ή τοποθεσία.
Σύγκρουση Ρωσίας Ουκρανίας
ΔΙΕΘΝΗ

Η Μόσχα προβάλει βίντεο drone ως απόδειξη ουκρανικής επίθεσης

Η Ρωσία δημοσιοποίησε βίντεο με κατεστραμμένο drone, ισχυριζόμενη ουκρανική επίθεση σε προεδρική κατοικία. Το Κίεβο διαψεύδει, ενώ Δύση και Ουκρανία αμφισβητούν τα ρωσικά στοιχεία και μιλούν για προσχηματική επίθεση.