ΓΔ: 2636.54 -1.24% Τζίρος: 502.26 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
metaxeirismena autokinita
Φώτο: Shutterstock

Mερικές χιλιάδες αυτοκίνητα αποκλείστηκαν στους δρόμους της Αυστρίας

Η κατάσταση αυτή προκλήθηκε από εργασίες επισκευής και σε αυξημένη κυκλοφορία στην αρχή του Σαββατοκύριακου των διακοπών της Πεντηκοστής, ανέφερε το DPA.

Χιλιάδες οχήματα εγκλωβίστηκαν σε ένα τμήμα 45 χιλιομέτρων του αυτοκινητόδρομου Α10 της Αυστρίας σήμερα λόγω εργασιών επισκευής και αυξημένης κυκλοφορίας στην αρχή του Σαββατοκύριακου των διακοπών της Πεντηκοστής, ανέφερε το DPA.

Η ουρά σχηματίζεται στο νότιο τμήμα του κρατιδίου του Σάλτσμπουργκ. Σύμφωνα με τα αυστριακά μέσα ενημέρωσης, ο χρόνος ταξιδιού των παραθεριστών έχει παραταθεί κατά περίπου πέντε ώρες και η κυκλοφοριακή συμφόρηση έχει φτάσει πέρα από τα γερμανικά σύνορα στη Βαυαρία.

Υπήρξαν επίσης σοβαρές καθυστερήσεις στην ορεινή επαρχία του Τιρόλου στη δυτική Αυστρία. Μεταξύ των πιο πληγέντων περιοχών είναι η περιοχή γύρω από το Ίνσμπρουκ και ο αυτοκινητόδρομος προς την κατεύθυνση της Ιταλίας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΕΘΝΗ

Πήραν το δίπλωμα οδήγησης από υπουργό στην Αυστρία

Ο 51χρονος Μπρούνερ οδηγούσε την BMW του το Σάββατο το πρωί σε δρόμο της πόλης Ντόρνμπιρν, στην επαρχία Φόραρλμπεργκ, με ταχύτητα που υπερέβαινε κατά τουλάχιστον 50 χλμ/ώρα το επιτρεπόμενο όριο των 80 χλμ/ώρα.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 37χρονος συνελήφθη με 3 μετανάστες στο πορτ-μπαγκάζ

Συνελήφθη 37χρονος Ρουμάνος στην παλιά εθνική Καβάλας-Θεσσαλονίκης, καθώς μετέφερε παράνομα τρεις Ιρανούς μετανάστες, ανάμεσά τους κι έναν ανήλικο, στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του. Αγνόησε σήμα ελέγχου της αστυνομίας.
Σφύρα δικαστηρίου
ΔΙΕΘΝΗ

2,5 χρόνια φυλάκιση στον Ρενέ Μπένκο στην Αυστρία για απάτη σε πιστωτές

Ο Αυστριακός επενδυτής Ρενέ Μπένκο καταδικάστηκε σε 2,5 χρόνια φυλάκιση για εξαπάτηση πιστωτών, μετά από προκαταβολή ενοικίου για ακίνητο λίγο πριν χρεοκοπήσει. Δεσμεύει τον Μπένκο και άλλες νομικές υποθέσεις σε εξέλιξη.
Διαλυμένο αυτοκίνητο τροχαίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θανατηφόρο τροχαίο στην Ε.Ο. Σερρών-Νιγρίτας με έναν νεκρό οδηγό

Τραγικό τροχαίο στις Σέρρες: 40χρονος οδηγός σκοτώθηκε όταν το αυτοκίνητό του ξέφυγε από την πορεία του και ανετράπη, στο 3,5ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Σερρών-Νιγρίτας, το απόγευμα της Κυριακής.