Με εντυπωσιακή εμφάνιση, η Ντουμπάι ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στη φετινή Euroleague, καταγράφοντας την πρώτη της επιτυχία στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Η ομάδα του Γιούριτσα Γκόλεματς επικράτησε της Παρτιζάν του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς με 89-76 στην Coca Cola Arena, δείχνοντας ότι μπορεί να αποτελέσει ισχυρό ανταγωνιστή στην παρθενική της συμμετοχή.
Η ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων διακρίθηκε για το υψηλό ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα (11/20), ενώ αξιοποίησε τον επιθετικό πλουραλισμό της με τέσσερις παίκτες να σημειώνουν διψήφιο αριθμό πόντων. Παράλληλα, η άμυνα της Ντουμπάι πίεσε την Παρτιζάν σε 13 λάθη.
Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Ντάβις Μπέρτανς (20 πόντοι, 5/7 τρίποντα), Τζάναν Μούσα (19 πόντοι, 3/5 τρίποντα), Φιόντου Καμπενγκέλε (15 πόντοι) και Φιλίπ Πετρούσεφ (14 πόντοι, 8 ριμπάουντ). Από πλευράς Παρτιζάν, ξεχώρισε ο Ντίλαν Οσετκόφσκι με 12 πόντους.
Τα δεκάλεπτα: 28-18, 47-40, 68-54, 89-76