ΓΔ: 2099.58 0.59% Τζίρος: 16.98 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:52:38
Αντόνιο Κόστα πορτρέτο
Ο Αντόνιο Κόστα με φόντο σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε ευρωπαϊκή σύνοδο.

Ο Αντόνιο Κόστα παρών στη διάσκεψη για τη Μέση Ανατολή

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα, θα παραστεί στη διάσκεψη για τη Μέση Ανατολή, που θα γίνει τη Δευτέρα στο Σαρμ ελ Σέιχ της Αιγύπτου, με σκοπό τον τερματισμό του πολέμου στη Γάζα.

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα, θα παραστεί στην επικείμενη ειρηνευτική διάσκεψη για τη Μέση Ανατολή, όπως έκανε γνωστό σήμερα Ευρωπαίος αξιωματούχος.

Η διεθνής συνάντηση έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα στην αιγυπτιακή πόλη Σαρμ ελ Σέιχ, με βασικό στόχο την επίτευξη συμφωνίας που θα οδηγήσει στον τερματισμό της σύγκρουσης στη Γάζα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαίες Τουρκίας Αιγύπτου
ΔΙΕΘΝΗ

Αίγυπτος: Διαπραγματεύσεις για τη νέα φάση εκεχειρίας στη Γάζα

Αντιπροσωπείες από Αίγυπτο, Κατάρ και Τουρκία συναντήθηκαν στο Κάιρο για συνομιλίες σχετικά με τη δεύτερη φάση της εκεχειρίας στη Γάζα, με συντονισμό ΗΠΑ, Ισραήλ και Χαμάς, σύμφωνα με το Al-Qahera News.
Νίκος Χριστοδουλίδης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χριστοδουλίδης: Η ΕΕ να αξιοποιήσει το ενδιαφέρον Τραμπ για τη Μέση Ανατολή

Ο πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Χριστοδουλίδης καλεί την ΕΕ να ενισχύσει τους δεσμούς με τις ΗΠΑ, αξιοποιώντας το ενδιαφέρον του Ντόναλντ Τραμπ για τη Μέση Ανατολή και τονίζει τον ρόλο της Κύπρου ως γέφυρας συνεργασίας.
Πόλεμος στη Γάζα
ΔΙΕΘΝΗ

Αίγυπτος: Πρόταση στους μαχητές Χαμάς στη Ράφα να παραδώσουν τα όπλα

Οι μαχητές της Χαμάς στη Ράφα προτείνεται να παραδώσουν τα όπλα τους στην Αίγυπτο, εξασφαλίζοντας ασφαλή διέλευση και αποκαλύπτοντας σήραγγες, σε μια προσπάθεια επίλυσης ζητημάτων που απειλούν την κατάπαυση του πυρός.
Μητσοτάκης, Κάλας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης - Κάλας: Η Ελλάδα στο κέντρο των ευρωπαϊκών γεωπολιτικών εξελίξεων

Στο Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχθηκε την Κάγια Κάλας, με τη συζήτηση να επικεντρώνεται στην Ουκρανία, τη Μέση Ανατολή και τον ρόλο της Ελλάδας ως πυλώνα σταθερότητας στην περιοχή.