ΓΔ: 2011.41 -1.32% Τζίρος: 234.01 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:05
Κατεστραμμένη πολυκατοικία Κίεβο
Κατεστραμμένη πολυκατοικία στο Κίεβο μετά από ρωσικό βομβαρδισμό, με παιδική τσουλήθρα στο προσκήνιο.

Ρωσικές νυχτερινές επιδρομές χτύπησαν δύο πολυκατοικίες στο Κίεβο

Δύο πολυκατοικίες, μια 9ώροφη και μια 16ώροφη, επλήγησαν σε ρωσική επιδρομή τη νύχτα στο Κίεβο, σύμφωνα με τον Βιτάλι Κλίτσκο. Δεν αναφέρθηκαν θύματα και δεν διευκρινίστηκε αν τα κτίρια χτυπήθηκαν άμεσα ή από συντρίμμια.

Δύο κτίρια, μία 9ώροφη και μία 16ώροφη πολυκατοικία, επλήγησαν κατά τη διάρκεια ρωσικής επιδρομής στη διάρκεια της νύχτας, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος του Κιέβου Βιτάλι Κλίτσκο μέσω Telegram.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, δεν διευκρινίζεται αν τα κτίρια επλήγησαν απευθείας ή από συντρίμμια καταρριφθέντων οπλικών συστημάτων.

Δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίθεση στο Κίεβο
ΔΙΕΘΝΗ

Τουλάχιστον 26 τραυματίες από ρωσική επίθεση στο Κίεβο

Τουλάχιστον 26 τραυματίες, ανάμεσά τους έξι παιδιά, μετά από ρωσική επίθεση με drones σε Κίεβο. Η αντιαεροπορική άμυνα αντέδρασε, ενώ συντρίμμια προκάλεσαν ζημιές και φωτιές σε πολυκατοικίες, σύμφωνα με τις αρχές.
Σημαίες ΗΠΑ Ρωσίας
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ-Ρωσία: Πιθανολογείται διπλωματική λύση για Ουκρανία, λέει Κρεμλίνο

Ο Κιρίλ Ντμίτριεφ δήλωσε ότι Ρωσία, ΗΠΑ και Ουκρανία είναι κοντά σε διπλωματική λύση για τον τερματισμό του πολέμου, καθώς ο Ζελένσκι αναγνωρίζει πλέον ως βασικό θέμα τις γραμμές των μετώπων.
Εκτοξευτής πυραύλων Ουκρανίας
ΔΙΕΘΝΗ

Ζελένσκι προς «Συμμαχία Προθύμων»: Ζητά όπλα μεγάλου βεληνεκούς για Ουκρανία

Ο Ζελένσκι κάλεσε τους συμμάχους να ενισχύσουν την Ουκρανία με όπλα μεγάλου βεληνεκούς, τονίζοντας ότι η πίεση αυτή μπορεί να οδηγήσει τη Ρωσία σε διαπραγματεύσεις για τον τερματισμό του πολέμου.
Βορειοκορεάτες στρατιώτες Μόσχα
ΔΙΕΘΝΗ

Μουσείο για Βορειοκορεάτες πεσόντες στον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας

Στη Βόρεια Κορέα ξεκίνησε η ανέγερση μνημείου για στρατιωτικούς πεσόντες στη Ρωσία κατά της Ουκρανίας, με τον Κιμ Γιονγκ Ουν να τονίζει το ιστορικό επίπεδο των σχέσεων Μόσχας-Πιονγκγιάνγκ και να αποκαλεί το μουσείο «ιερό τόπο».