ΓΔ: 2634.24 1.34% Τζίρος: 194.26 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Πόλεμος Ρωσίας Ουκρανίας
Φώτο: Shutterstock

Ρωσία: Καταρρίφθηκαν 130 ουκρανικά drones μέσα σε μία νύχτα

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την κατάρριψη 130 ουκρανικών drones σε διάφορες περιοχές της χώρας, υπογραμμίζοντας τη συνεχιζόμενη ένταση στις σχέσεις των δύο χωρών.

Ρωσικές μονάδες αντιαεροπορικής άμυνας κατέρριψαν 130 ουκρανικά drones στη διάρκεια της νύχτας, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας που μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη εντοπίστηκαν σε διάφορες ρωσικές περιοχές, γεγονός που υπογραμμίζει τη συνεχιζόμενη ένταση στις σχέσεις μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βλαντίμιρ Πούτιν
ΔΙΕΘΝΗ

Πούτιν: Υποβάθμισε τις ζημιές από ουκρανικές επιθέσεις σε εργοστάσια

Ο Πούτιν δήλωσε πως οι ουκρανικές επιθέσεις σε ρωσικές βιομηχανικές εγκαταστάσεις, όπως διυλιστήρια και αποθήκες της Wildberries, δεν είχαν σοβαρές επιπτώσεις στη Ρωσία, υποβαθμίζοντας τη σημασία τους σε οικονομικό συνέδριο.
Σημαίες Ουκρανίας Ρωσίας
ΔΙΕΘΝΗ

Ρωσία και Ουκρανία προχώρησαν σε νέα ανταλλαγή αιχμαλώτων πολέμου

Η Ουκρανία και η Ρωσία πραγματοποίησαν νέα ανταλλαγή αιχμαλώτων με 103 στρατιωτικούς από κάθε πλευρά, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας. Οι Ρώσοι αιχμάλωτοι βρίσκονται στη Λευκορωσία για ιατρική και ψυχολογική υποστήριξη.
Άνωθεν θέα ντρόουν πολέμου
ΔΙΕΘΝΗ

Η Ρωσία απειλεί τη Βρετανία για ουκρανική χρήση βρετανικών drones

Η ρωσική πρεσβεία στο Λονδίνο κατηγόρησε τη Βρετανία για συνενοχή σε επιθέσεις κατά ρωσικών στόχων μέσω ουκρανικών drone βρετανικής κατασκευής και προειδοποίησε για συνέπειες λόγω της στρατιωτικής συνεργασίας με το Κίεβο.
Μη επανδρωμένο αεροσκάφος αέρα
ΔΙΕΘΝΗ

Βίλνιους: Η Ρωσία ίσως χρησιμοποιήσει ουκρανικά drones στη Βαλτική

Η Λιθουανία εκτιμά ότι η Ρωσία σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει κατασχεμένα ουκρανικά drones για παραπλανητικές επιχειρήσεις κατά της Βαλτικής, ώστε να πλήξει τη στήριξη του ΝΑΤΟ προς το Κίεβο, σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας Κάουνας.