ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:15:02
Σημαία και άγαλμα Ουκρανίας
Φώτο: Shutterstock

Έρευνα στο γραφείο του Γερμάκ από τις ουκρανικές αρχές κατά της διαφθοράς

Οι ουκρανικές αρχές κατά της διαφθοράς πραγματοποίησαν έρευνα στο γραφείο του Αντρίι Γερμάκ, προσωπάρχη του προέδρου Ζελένσκι, με τις αρχές να αναφέρουν ότι περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν.

Έρευνα στο γραφείο του προσωπάρχη του προέδρου της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Αντριι Γερμάκ, πραγματοποίησαν οι ουκρανικές αρχές κατά της διαφθοράς, σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις αξιωματούχων.

Όπως ανακοινώθηκε μέσω του Telegram από το γραφείο του ουκρανού ειδικού εισαγγελέα κατά της διαφθοράς, «η δράση των αρχών εγκρίθηκε και πραγματοποιείται στο πλαίσιο της έρευνας. Λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαία και άγαλμα Ουκρανίας
ΔΙΕΘΝΗ

Γερμάκ: «Συνεργάζομαι πλήρως» με τις αρχές που ερευνούν υπόθεση διαφθοράς

Ο Αντρίι Γερμάκ δηλώνει ότι συνεργάζεται πλήρως με τις ουκρανικές αρχές που ερευνούν υπόθεση διαφθοράς, ενώ έρευνες έγιναν στο σπίτι και το γραφείο του. Η κυβέρνηση Ζελένσκι αντιμετωπίζει σειρά σκανδάλων.
Σύγκρουση Ρωσίας Ουκρανίας
ΔΙΕΘΝΗ

Σκάνδαλο, Ουκρανία και Μόσχα: Απόψεις και αναλύσεις (The Economist)

Μεγάλο σκάνδαλο διαφθοράς και ξεπλύματος χρήματος με επίκεντρο την Energoatom συγκλονίζει την Ουκρανία, με αποπομπές και συλλήψεις αξιωματούχων και ανησυχίες για απώλεια πολύτιμων πόρων εν μέσω πολέμου.
γραμμή παραγωγής πυρομαχικών
ΔΙΕΘΝΗ

Ουκρανία: Δύο υπουργοί παύθηκαν λόγω σκανδάλου διαφθοράς

Το ουκρανικό κοινοβούλιο ανακοίνωσε την αποπομπή των υπουργών Ενέργειας και Δικαιοσύνης, έπειτα από σκάνδαλο διαφθοράς 100 εκατ. δολαρίων στον ενεργειακό τομέα που όξυνε την πολιτική κρίση στη χώρα εν μέσω πολέμου.
Εμανουέλ Μακρόν πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Στήριξη Μακρόν σε Ζελένσκι με έμφαση σε μεταρρυθμίσεις και αμυντικές συμφωνίες

Ο Μακρόν εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο Ζελένσκι μπορεί να βελτιώσει την καταπολέμηση της διαφθοράς στην Ουκρανία, τονίζοντας πως οι μεταρρυθμίσεις στο κράτος δικαίου είναι απαραίτητες για την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.
Φρίντριχ Μερτς ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Συνομιλία Μερτς-Ζελένσκι: Έμφαση στη μάχη κατά της διαφθοράς

Ο καγκελάριος Μερτς ζήτησε από τον Ζελένσκι να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις και την πάταξη της διαφθοράς, ενώ συμφώνησαν στη συνέχιση της συνεργασίας για την ειρήνη και στην αύξηση πίεσης στη Μόσχα για διαπραγματεύσεις.