ΓΔ: 2230.23 0.46% Τζίρος: 100.07 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:19:01
Καπνός από έκρηξη
Πυκνός καπνός υψώνεται από σημείο έκρηξης, πιθανή ρύπανση.

Ουκρανική επίθεση με drone προκαλεί πυρκαγιά σε ρωσική αποθήκη πετρελαίου

Ο κυβερνήτης της Ταμπόφ ανακοίνωσε ότι επίθεση με ουκρανικά drones προκάλεσε φωτιά σε αποθήκη πετρελαίου. Άμεση κινητοποίηση δυνάμεων. Το ρωσικό ΥΠΑΜ δήλωσε ότι κατέστρεψε 102 ουκρανικά drones κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Πυρκαγιά ξέσπασε σε αποθήκη πετρελαίου στη ρωσική περιφέρεια Ταμπόφ, μετά από επίθεση της Ουκρανίας με μη επανδρωμένα αεροσκάφη, σύμφωνα με δηλώσεις του κυβερνήτη Γεβγκένι Περβίσοφ.

Όπως ανέφερε ο ίδιος μέσω Telegram, "πυροσβέστες και μέλη δυνάμεων επιβολής του νόμου έφθασαν αμέσως επιτόπου. Έχουν κινητοποιηθεί όλες οι απαραίτητες δυνάμεις και πόροι".

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας αναχαιτίστηκαν και καταστράφηκαν 102 ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη πάνω από διάφορες ρωσικές περιφέρειες.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μη επανδρωμένο αεροσκάφος αέρα
ΔΙΕΘΝΗ

Ρωσική επίθεση με drones και πυραύλους σε Ουκρανία, ζημιές στη Ρουμανία

Η Ρωσία επιτέθηκε τη νύχτα στην Ουκρανία με 619 drones και 47 πυραύλους, με στόχο κυρίως το Ντνίπρο. Η Πολεμική Αεροπορία ανακοίνωσε ότι κατέρριψε τα περισσότερα. Συντρίμμια drone έπεσαν και στη ρουμανική πόλη Γαλάτσι, προκαλώντας ζημιές.
Σύγκρουση Ρωσίας Ουκρανίας
ΔΙΕΘΝΗ

Ουκρανικά drones έπληξαν σταθμό άντλησης πετρελαίου στη Νίζνι Νόβγκοροντ

Ουκρανικά drones χτύπησαν τον σταθμό άντλησης πετρελαίου Γκόρκι στη Νίζνι Νόβγκοροντ, προκαλώντας ζημιές σε τρεις δεξαμενές και εκτεταμένη πυρκαγιά σε 20.000 τ.μ., με τον σταθμό να αποτελεί βασικό μέρος του ρωσικού συστήματος πετρελαίου.
Κατεστραμμένο κτίριο Ουκρανία
ΔΙΕΘΝΗ

Τέσσερις νεκροί από ρωσικά πλήγματα στην Ουκρανία, δύο στη Ρωσία από επιθέσεις

Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί από ρωσικά πλήγματα στην Ουκρανία, σύμφωνα με τοπικές αρχές. Τρεις σκοτώθηκαν στο Ντνίπρο και δέκα τραυματίστηκαν, μεταξύ τους δύο κορίτσια. Η Ρωσία ανακοίνωσε δύο νεκρούς από ουκρανικές επιθέσεις.
Μη επανδρωμένο αεροσκάφος αέρα
ΔΙΕΘΝΗ

Εντεκα τραυματίες από ουκρανικές επιδρομές με drones στη ρωσική Σίζραν

Στη Σίζραν της Ρωσίας, μέρος εισόδου πολυκατοικίας κατέρρευσε μετά από ουκρανική επίθεση με drones, τραυματίζοντας 11 άτομα, ανάμεσά τους δύο παιδιά. Η περιοχή φιλοξενεί μεγάλο διυλιστήριο πετρελαίου.
Αυστριακή αστυνομικός
ΔΙΕΘΝΗ

Σύλληψη Γερμανίδας στη Ρωσία με βόμβα στο σακίδιό της

Η ρωσική FSB συνέλαβε 57χρονη Γερμανίδα στη Σταυρούπολη που μετέφερε βόμβα, την οποία, σύμφωνα με τις αρχές, θα χρησιμοποιούσε σε επίθεση κατά εντολή των ουκρανικών υπηρεσιών. Η αυθεντικότητα σχετικών εικόνων δεν έχει επιβεβαιωθεί.